aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Σκέψεις για απόκτηση τερματοφύλακα, πάει και για φορ

Απόλλων: Σκέψεις για απόκτηση τερματοφύλακα, πάει και για φορ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μετά τον τραυματισμό στους συνδέσμους του δεξιού γονάτου τον περασμένο Φεβρουάριο και την τιτάνια προσπάθεια για την επανάκτηση των αγωνιστικών ισορροπιών, η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα του Ζόελ Μολ, γεγονός που επισκίασε τη σημαντική νίκη απέναντι στην Πάφος FC.

O Ελβετός τερματοφύλακας συγκρούστηκε με τον Νικόλα Ντιγκινί, αποκόμισε κάταγμα οφθαλμικού κόγχου (αριστερά) και κάταγμα ρινικού οστού και περνά εσπευσμένα την πόρτα του χειρουργείου. Όπως ενημέρωσε ο Απόλλων, ο ακριβής χρόνος επιστροφής του στις αγωνιστικές δραστηριότητες, θα διευκρινιστεί μετά τη χειρουργική επέμβαση.

Λίγα 24ωρα πριν από τον κρίσιμο αγώνα με τον ΟΦΗ (Γιουρόπα Λιγκ), ο Σωφρόνης Αυγουστή χάνει τον βασικό τερματοφύλακά του, κάτι που προφανώς αποτελεί πλήγμα. Παρά το γεγονός πως είναι άπειρος, υπάρχει εμπιστοσύνη στον Δημήτρη Δημητρίου, ο οποίος θα κληθεί να υπερασπίσει την εστία του Απόλλωνα στο παιχνίδι της Πέμπτης που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο. Κάτι που έδειξε εμπράκτως και πέρσι ο Αυγουστή, ανάβοντας «κόκκινο» στην απόκτηση τερματοφύλακα μετά τον τραυματισμό του Μολ. Ο 21χρονος που έπαιξε σε οκτώ αναμετρήσεις με την κυανόλευκη φανέλα, παρουσιάζεται πανέτοιμος για το ντεμπούτο του στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ, γνωρίζοντας ότι αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για να αποδείξει την αξία του σε ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι.

Είναι δεδομένο ότι ο Μολ θα απουσιάσει πέραν του ενός μηνός, γεγονός που αναγκάζει την τεχνική ηγεσία να κάνει σκέψεις απόκτησης τερματοφύλακα. Αύριο, πέφτει η αυλαία της μετεγγραφικής περιόδου, όμως υπάρχει «παράθυρο» που επιτρέπει μία φορά στη σεζόν την αντικατάσταση πορτιέρε σε περίπτωση απουσίας πέραν των τριών μηνών. Εφόσον ο Ελβετός δεν τεθεί νοκ άουτ για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε ο Απόλλων επιβάλλεται να «τρέξει» τις διαδικασίες.

Υπενθυμίζουμε πως εντός της ημέρας θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό όσον αφορά στην περαιτέρω ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. «Έχω κάτι στο μυαλό μου και θα το συζητήσω με τη διοίκηση. Αυτός που θα έρθει, τον θέλουμε για να μας δώσει βοήθειες», σχολίασε επί του συγκεκριμένου ζητήματος ο προπονητής του Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ