aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Σε… στάση αναμονής και ο συναινετικός Νίκος Κίρζης

Απόλλων: Σε… στάση αναμονής και ο συναινετικός Νίκος Κίρζης

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον Απόλλωνα, επί της παρούσης, δεν τοποθετούνται. Βρίσκονται σε στάση αναμονής, ενημερώνονται, μετρούν τα κουκιά τους και όταν ξεκαθαρίσει το σκηνικό όσον αφορά στις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της ΚΟΠ, θα ανοίξουν (και) δημοσίως τα χαρτιά τους. Αυτό μας ειπώθηκε και χθες. Μετά τη χαλάρωση των μέτρων που εξήγγειλε η Κυβέρνηση, η διοίκηση Νίκου Κίρζη απέφυγε να πάρει θέση, είτε για να εκφράσει ξεκάθαρη άποψη όπως έπραξαν ΑΕΚ και Ανόρθωση, είτε για να αφήσει έστω να εννοηθεί προς ποια κατεύθυνση κλίνει, όπως ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ. Μέχρι και η Ομόνοια που δεν έλεγε ούτε λέξη δημοσίως το τελευταίο δίμηνο, προχώρησε χθες στην έκδοση ανακοίνωσης.

Οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν θα διατηρήσουν στον Απόλλωνα την ίδια στάση, λέγοντας αυτά που έχουν να πουν μόνο εκεί που πρέπει. Ο πρόεδρος της ομάδας, πάντως, στην πρώτη και έως τώρα τελευταία δημόσια τοποθέτηση, εμφανίστηκε συναινετικός. «Όλοι να δουλέψουμε μαζί, να βοηθήσει ο ένας τον άλλο για να επανέλθει το ποδόσφαιρο στο σωστό δρόμο και να ξεκινήσουμε. Είτε σε ένα μήνα, σε δύο μήνες, σε τρεις μήνες, ελπίζω σύντομα. Δεν είναι σωστό η αντιπαράθεση και οι διαμάχες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κίρζης πριν από ενάμιση μήνα στον Active (107.4 & 102.5), αξιολογώντας την τότε κατάσταση που επικρατούσε.

«Αυτό που λέω είναι ότι πρέπει πάντοτε να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας το καλό του ποδοσφαίρου και όχι το προσωπικό συμφέρον. Όταν το λάβουμε σοβαρά υπόψη, τότε θα παίρνουμε αποφάσεις που θα φέρουν και τον κόσμο πίσω στα γήπεδα. Γιατί ο κόσμος έχει κουραστεί με κάποια πράγματα. Από εμάς εξαρτάται να τα αλλάξουμε», είχε προσθέσει.

Όταν ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τη συνέχιση ή μη της ποδοσφαιρικής δράσης, η διοίκηση του Απόλλωνα θα μπει και στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με τους παίκτες σχετικά με τη μισθοδοσία τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ