aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Σαν να έμεινε από μπαταρίες

Απόλλων: Σαν να έμεινε από μπαταρίες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κάποια στιγμή η κούραση θα φαινόταν. Ο Απόλλων τα έδωσε όλα στις διπλές αναμετρήσεις με τον ΑΠΟΕΛ στο κύπελλο, έκλεισε θέση για τους «οκτώ», αλλά λίγα εικοσιτετράωρα μετά, δεν κατάφερε να καταθέσει δυνάμεις απέναντι στην ΑΕΛ (0-2), με αποτέλεσμα να σταματήσει το νικηφόρο σερί του στα δέκα ματς.

Ήταν παιχνίδι στο οποίο έπρεπε να παρουσιαστεί ψυχωμένος και με καλή ψυχολογία, αλλά αντί αυτού έμεινε στα ρηχά. Κάποια στιγμή, όμως, το σερί θα σταματούσε, οι ποδοσφαιριστές θα έβγαζαν κούραση και δεν θα τους έβγαιναν όλα στο γήπεδο. Κόντρα στην παθιασμένη αντίπαλό τους, οι κυανόλευκοι δεν είχαν τη φρεσκάδα των προηγούμενων παιχνιδιών και δεν μπόρεσαν να συναγωνιστούν στη δύναμη την ΑΕΛ.

Η ήττα όμως στο ντέρμπι δεν μειώνει την έως τώρα προσπάθεια της ομάδας του Σωφρόνη Αυγουστή και την πολύ καλή πορεία της. Ήταν φυσικό να πληγώσει τον Απόλλωνα, όμως αν ρίξει κάποιος μια ματιά στον βαθμολογικό πίνακα, όλα είναι ανοικτά. Άλλωστε οι κυανόλευκοι έχουν και το παιχνίδι με την Πάφος FC, το οποίο είχε διακοπεί.

Το ζητούμενο για την ομάδα της Λεμεσού είναι να επανέλθει αμέσως στις νίκες. Την ερχόμενη Κυριακή θα φιλοξενήσει την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και τρεις ημέρες αργότερα θα αντιμετωπίσει την Πάφος FC. Αν πάρει και τους έξι βαθμούς θα πάει μετά στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία με άλλο αέρα.

Αυτό που έχει να κάνει ο Σωφρόνης Αυγουστή, είναι να επαναφέρει τους ποδοσφαιριστές του στα γνωστά επίπεδα απόδοσής τους. Προχθές, τίποτε δεν λειτούργησε σωστά, με τους πιο πολλούς ποδοσφαιριστές να είναι αγνώριστοι. Η μέτρια εικόνα φαινόταν από την αρχή, με μια μόνο χαμένη ευκαιρία, αυτή του Γιαννιώτα στο 13’ και χωρίς κανένα κερδισμένο κόρνερ μέχρι το 34’. Δεν ήταν σε καλή μέρα ο Παπουλής και ο Γιαννιώτας, αλλά και ο Πέδρο, που συνήθως σε όποια κατάσταση και αν είναι οι υπόλοιποι, αυτός έχει σταθερά καλή παρουσία.  Ο  Αγκίρε δημιουργούσε, αλλά δεν είχε συμπαράσταση, ενώ δεν φάνηκε καθόλου ο Μπένσοπ. Ούτε οι αλλαγές έφεραν αποτέλεσμα, με τον Απόλλωνα να ολοκληρώνει το παιχνίδι, όπως το άρχισε, με άβουλες ενέργειες και χωρίς πάθος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ