aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: «Σαΐτες» στα... επιθετικά του άκρα

Απόλλων: «Σαΐτες» στα… επιθετικά του άκρα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δύο σπουδαίες μετεγγραφές για τον Απόλλωνα, με τις οποίες θωρακίζει τα άκρα της επιθετικής γραμμής. Ο λόγος για το «μπαμ» με τον Ελλαδίτη Γιάννη Γιαννιώτα και τον Σερζ Γκακπέ από το Τόγκο!

Ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά: Οι γαλάζιοι της Λεμεσού είχαν βάλει εδώ και μέρες στο «μάτι» τον Γιαννιώτα και κατάφεραν να πείσουν τον 26χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μετέβη στην Αυστρία και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο βραχύσωμος παίκτης χθες είχε μείνει και επίσημα ελεύθερος από την ΑΕΚ Αθηνών. Παρά το «ζεστό» ενδιαφέρον που επέδειξαν για την απόκτησή του Ανόρθωση και Ατρόμητος, επέλεξε να ντυθεί στα χρώματα του Απόλλωνα και να τον βοηθήσει, ώστε να υλοποιήσει τους στόχους του σε Κύπρο και Ευρώπη.

Ο Γιαννιώτας επιστρέφει στην Κύπρο, όπου θήτευσε με επιτυχία στον ΑΠΟΕΛ για ενάμιση χρόνο (46 συμμετοχές, 10 γκολ στο πρωτάθλημα), όμως αυτή τη φορά για λογαριασμό του Απόλλωνα που… απαντά στην απόκτηση του Άλεφ ντος Σάντος.

Πάμε πιο κάτω: O Σερζ Γκακπέ βρίσκεται από χθες στην Αυστρία, για να τεθεί στη διάθεση του Σωφρόνη Αυγουστή. Με τον 32χρονο ακραίο επιθετικό από το Τόγκο έχουν συμφωνηθεί τα πάντα, όπως και με την Μπρουζ, σύμφωνα με πληροφορίες από τις τάξεις του Απόλλωνα και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της απόκτησής του.  Από πλευράς της διοίκησης του συλλόγου της Λεμεσού δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάληξη του θέματος, αφού τον θεωρεί δεδομένο. Μάλιστα το συμβόλαιό του, που θα είναι διετές, θα είναι από τα υψηλότερα των κυανόλευκων, αφού οι απολαβές του θα πλησιάσουν τις €200.000 ετησίως.

Ο τεχνικός διευθυντής, Πέτρος Κονναφής, ο οποίος έκανε όλες τις διεργασίες για να ενταχθεί στο ρόστερ ο ποδοσφαιριστής από το Τόγκο, ποντάρει πολύ στην αξία του, ελπίζοντας πως θα βοηθήσει επιθετικά τον Απόλλωνα σε όλες τις διοργανώσεις.

Από χθες, λοιπόν, ο Γκακπέ, όπως κι ο Γιαννιώτας, βρίσκεται στο «Μιραβέρντε» της αυστριακής πόλης Μπαντ Χαλ, όπου προετοιμάζονται οι κυανόλευκοι από την περασμένη Παρασκευή. Στον Απόλλωνα δεν θα μείνουν σε αυτούς. Στοχεύουν στην απόκτησης ενός σέντερ φορ που θα κάνει τη διαφορά. Όλα είναι πιο ξεκάθαρα στον Απόλλωνα που θα έχει στόχο να πιάσει κορυφή τη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ