aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ρομπέρζ, ένα σίριαλ με απρόβλεπτο τέλος

Απόλλων: Ρομπέρζ, ένα σίριαλ με απρόβλεπτο τέλος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά τους Ντιέγο Αγκίρε, Βανσάν Μπεσάτ και Ζοέλ Μολ, το ερώτημα στον Απόλλωνα είναι ποιοι θα ακολουθήσουν. Γιατί είναι σίγουρο πως θα γίνουν άλλες δύο ή τρεις κινήσεις, ώστε οι κυανόλευκοι να έχουν αυξημένες επιλογές για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Απομένουν άλλες έξι ημέρες για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας του Σωφρόνη Αυγουστή και ο τεχνικός διευθυντής Πέτρος Κονναφής «πιέζει», ώστε να έχουν αίσιο τέλος κάποιες άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν.

Θέμα που προβληματίζει αλλά, δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη είναι αυτό με τον Βαλεντίν Ρομπέρζ. Ο Γάλλος αναμένεται να είναι παρών στην πρώτη προπόνηση, αλλά με τις διαστάσεις που πήρε το ζήτημα με την παραμονή του ή όχι στην ομάδα, όλα είναι πιθανά. Το συμβόλαιο που διατηρεί με τον Απόλλωνα, είναι στις 200.000 ευρώ και η συμφωνία που έχει με την ομάδα της Λεμεσού είναι ώς το 2022.

Δύσκολα θα παραχωρηθεί σε άλλη κυπριακή ομάδα και το πιο πιθανό, είναι να βρεθεί σε ομάδα του εξωτερικού. Είναι όμως ανοικτό και το ενδεχόμενο να παραμείνει στον Απόλλωνα. Πλησιάζει τα 32 του και δύσκολα μπορεί να βρει παρόμοιο συμβόλαιο με αυτό που έχει στην Κύπρο. Δεν αποκλείεται να παραμείνει στον Απόλλωνα σαν να μην έχει συμβεί τίποτε.

Αυτό φυσικά ευνοεί και τις δύο πλευρές. Ο ποδοσφαιριστής θα έχει ήσυχο το κεφάλι του με το πολύ καλό συμβόλαιο που θα έχει μέχρι τα 34 του χρόνια, ενώ και η ομάδα της Λεμεσού, δεν θα μπει στη διαδικασία να ψάχνει για τον αντικαταστάτη του.

Με λίγη συνεννόηση όλα λύνονται, εκτός βέβαια και αν συμβαίνει κάτι πιο σοβαρό, που δεν επιτρέπει στις δύο πλευρές να τα βρουν μεταξύ τους. Λίγες ημέρες απομένουν και θα γνωρίζουμε αν ο Ρομπέρζ θα συνεχίσει να φοράει τα κυανόλευκα και να ηγείται της αμυντικής γραμμής του Απόλλωνα. Γιατί αν αποχωρήσει, θα είναι αναγκασμένοι οι κυανόλευκοι να βρουν αμέσως τον αντικαταστάτη του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ