aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ρίσκο μεν, απαραίτητο δε

Απόλλων: Ρίσκο μεν, απαραίτητο δε

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η αποτυχία του Απόλλωνα να κατακτήσει το πρωτάθλημα για άλλη μια σεζόν, οδηγεί τον Νίκο Κίρζη σε ξήλωμα της ομάδας αλλά και σε τομές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με στόχο να μπορέσει ο Απόλλων να βρεθεί στην κορυφή το συντομότερο. Σαφώς και οι πολλές αλλαγές, εάν κρίνουμε από παραδείγματα άλλων ομάδων, δεν είναι και το καλύτερο. Κρίνεται ως ρίσκο αλλά ο διοικητικός ηγέτης των κυανόλευκων είναι αποφασισμένος να το πάρει αυτή τη φορά αφού κρίνει πως είναι απαραίτητο. Άλλωστε, για να πετύχεις κάτι σε κάποιες περιπτώσεις θα πρέπει να ρισκάρεις. Εάν θα πετύχει σ’ αυτό το εγχείρημα, είναι κάτι που θα το δείξει ο χρόνος, η πράξη. Περισσότερα επί του θέματος θα πει ο ίδιος ο Νίκος Κίρζης σε συνέντευξη Τύπου εντός της προσεχούς εβδομάδας.

Η σκέψη για πρόσληψη αθλητικού διευθυντή φαίνεται πως θα υλοποιηθεί και πιθανότατα να είναι ξένος. Άνθρωπος με εμπειρία και ικανός να διοικήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα, να φέρει την αλλαγή. Παράλληλα θα κληθεί να επιλέξει τον προπονητή και μαζί τους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν το ρόστερ της νέας περιόδου.

Το ξήλωμα της ομάδας θεωρείται βέβαιο, με ποδοσφαιριστές που δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα ή είναι ποδοσφαιρικά σε προχωρημένη ηλικία, να βλέπουν την πόρτα της εξόδου του προπονητικού κέντρου στο Κολόσσι. Είτε διατηρούν συμβόλαιο για τη νέα περίοδο είτε όχι. Οι Γιούστε, Γιαννιώτας, Βασιλείου, Μπένσοπ, Μπίσεσβαρ, Σατσέτι, Γκακπέ θεωρείται βέβαιο ότι θα αποχωρήσουν, ενώ ίσως τους ακολουθήσουν και οι Ματέι, Μάρκοβιτς.

Ωστόσο, από τη στιγμή που θα προκύψει πρόσληψη ειδικού για τη θέση του αθλητικού διευθυντή, αυτός θα κρίνει το μέλλον αρκετών παικτών. Ενδεχομένως να προκύψουν ανατροπές. Οι εξελίξεις θα τρέξουν το προσεχές διάστημα, με τον κ. Κίρζη να κάνει μαζί με τους συνεργάτες του τις ενέργειές του. Ενδεχομένως μέχρι τη συνέντευξη Τύπου, που θα είναι τις προσεχείς ημέρες, να προκύψουν ουσιαστικές εξελίξεις για τις οποίες θα ενημερωθεί ο κόσμος της ομάδας από τον πρόεδρο του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ