aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ραντεβού στο Κολόσσι, μέσα και ο Μπένσοπ!

Απόλλων: Ραντεβού στο Κολόσσι, μέσα και ο Μπένσοπ!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Τσάρλισον Μπένσοπ είναι εδώ! Ο Ολλανδός επιθετικός επέστρεψε χθες στην Κύπρο, όπως είχε ενημερώσει τη διοίκηση του Απόλλωνα και σήμερα θα δηλώσει «παρών» στην πρώτη προπόνηση της ομάδας. Ο 30χρονος φορ, σύμφωνα και με τα όσα ειπώθηκαν τις προηγούμενες μέρες από πλευράς κυανόλευκων, αποδέχθηκε την πρόταση του συλλόγου για μείωση απολαβών και θα συνεχίσει στην ομάδα τη νέα περίοδο.

Ο Μπένσοπ εντάχθηκε στο ρόστερ του Απόλλωνα τον Ιανουάριο και μέτρησε 7 συμμετοχές, πετυχαίνοντας και 3 γκολ. Ο Ολλανδός έφθασε μαζί με τον Σελίμοβιτς στην Κύπρο. Ο κεντρικός αμυντικός από το Λουξεμβούργο θα αρχίσει την προετοιμασία αλλά δεν είναι βέβαιο ότι στο τέλος θα βρίσκεται στο ρόστερ της νέας περιόδου.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Ματιές σε κοινοτικούς U22 και Κύπριους παίκτες

Την ίδια ώρα, δρομολογούνται νέες συζητήσεις με τον Εμίλιο Ενσούε που δεν υπολογίζεται από τον Απόλλωνα και απομένει να βρεθεί η «χρυσή» φόρμουλα τερματισμού της συνεργασίας τους.

Εξάλλου, ο Ντάνιελ Λάρσον αποχαιρετά τον Άρη Θεσσαλονίκης με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου. Έμεινε εκτός αποστολής για το χθεσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και άνοιξε ο δρόμος άμεσης ένταξής του στον Απόλλωνα. Είναι κάτι που ίσως προκύψει από τα μέσα της εβδομάδας και μετά.

Οι εργομετρικές εξετάσεις στον Απόλλωνα πραγματοποιούνται τις τελευταίες μέρες και από σήμερα οι ποδοσφαιριστές θα αρχίσουν προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Αυγουστή. Η προετοιμασία θα γίνει εξ ολοκλήρου στην Κύπρο. Η αποστολή θα βρεθεί από τις 2 έως τις 14 Ιουλίου στις Πλάτρες. Στη συνέχεια οι κυανόλευκοι θα δώσουν μια σειρά από φιλικά παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ