aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ραντεβού με την κορυφή και το +6 από την Ανόρθωση

Απόλλων: Ραντεβού με την κορυφή και το +6 από την Ανόρθωση

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον Απόλλωνα ούτε για αστείο δεν θέλουν να ακούν πως θα εκμηδενιστεί η διαφορά από τη σημερινή αντίπαλο. Ο Γιάννης Πετράκης είχε τον χρόνο να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές για το ντέρμπι με την Ανόρθωση, προσδοκώντας ότι θα δει σοβαρότητα και μέγιστο πάθος στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου. «Κάρφωσε» τον στόχο της νίκης που θα επιτρέψει στην ομάδα της Λεμεσού να ανανεώσει την παραμονή στην κορυφή και, αυτομάτως, να διευρύνει τη διαφορά από την «Κυρία» στους έξι βαθμούς.

Ο Ελλαδίτης προπονητής αξιολόγησε και χθες την κατάσταση των παικτών του, πριν καταλήξει στις αποφάσεις για το αρχικό σχήμα. Είδε για άλλη μία μέρα τον Ντιέγκο Αγκίρε να ανεβάζει ρυθμό, ωστόσο δεν προτίθεται να… επενδύσει στον Ισπανό. Το θετικό είναι πως πάει από το καλό στο καλύτερο και θα αποτελέσει επιλογή στο παιγνίδι της 18ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ομόνοια στο ΓΣΠ (6/1).  Εκτός είναι και ο τραυματίας Εστεβάν Σατσέτι.

Λαμβάνοντας υπόψη τα αγωνιστικά δεδομένα, λοιπόν, το πιθανότερο σενάριο φέρει τον Γιάννη Πετράκη να μην προχωρά σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο ματς απέναντι στην Πάφος FC. Ο Δημήτρης Δημητρίου θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Ζοάο Πάδρο, Έκτορ Γιούστερ, Βαλεντίν Ρομπέρζ, Ατίλα Σάλαϊ.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής, το προβάδισμα για να πάρουν φανέλα βασικού έχουν οι Χάμπος Κυριάκου, Σάσα Μάρκοβιτς και Φλορεντίν Ματέι. Δεν θα αποτελέσει προφανώς έκπληξη εάν ο Τζιόρτζε Ντένιτς εκτοπίσει έναν εκ των τριών. Οι Ιωάννης Πίττας, Γιάννης Γιαννιώτας και Νικολά Ντιγκινί αναμένεται ότι θα αποτελέσουν την τριάδα στη γραμμή κρούσης. Πανέτοιμος είναι και ο Μπακαλί Νταμπό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ