aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ψάχνει τον διάδοχο του Βουκομάνοβιτς, «αγκάθι» τα λεφτά του Σέρβου

Απόλλων: Ψάχνει τον διάδοχο του Βουκομάνοβιτς, «αγκάθι» τα λεφτά του Σέρβου

«Καμένο χαρτί» αποτελεί για τον Απόλλωνα ο Ιβάν Βουκομάνοβιτς. Η διοίκηση Νίκου Κίρζη φαίνεται πως έχει λάβει τις οριστικές της αποφάσεις για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και ήδη βρίσκεται στο ψάξιμο για τον διάδοχο του Σέρβου, ο οποίος δεν θα αντέξει ούτε καν ένα μήνα στον πάγκο της λεμεσιανής ομάδας.

«Αγκάθι» στην απόφαση αλλαγής προπονητή είναι οι απαιτήσεις του Ιβάν Βουκομάνοβιτς, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει χωρίς να αποζημιωθεί με ολόκληρο το ποσό του συμβολαίου του.

Στον Απόλλωνα κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους, όμως αντιλαμβάνονται πλήρως την οργή του κόσμου και τα τρανταχτά λάθη της τεχνικής ηγεσίας στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Δεύτερη αλλαγή προπονητή σε διάστημα λίγων ημερών δεν είναι και το καλύτερο συστατικό για μία ομάδα, όμως την ίδια ώρα δεν είναι κακό μία διοίκηση και ένας τεχνικός διευθυντής να αναγνωρίσουν το λάθος τους, αφού ο Ιβάν Βουκομάνοβιτς δείχνει… χαμένος και ανήμπορος να «κυβερνήσει» το καράβι του Απόλλωνα.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Στην… πυρά (και) ο Κονναφής

Νίκος Κίρζης και Πέτρος Κονναφής είναι αποφασισμένοι να πάνε σε λύση προπονητή, ο οποίος γνωρίζει την κυπριακή πραγματικότητα, ώστε να μειώσουν το ρίσκο αποτυχίας. Δεν αποκλείεται οι εξελίξεις που θα προκύψουν να είναι άμεσες και με την απόλυση του Ιβάν Βουκομάνοβιτς να υπάρχει έτοιμη η διάδοχη κατάσταση.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Πιο θυμωμένοι από ποτέ, «ανάρτησαν» μέχρι και το… αεροδρόμιο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ