aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Πρώτη (πραγματική) δοκιμασία εντός συνόρων

Απόλλων: Πρώτη (πραγματική) δοκιμασία εντός συνόρων

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων έχει το απόγευμα άλλη μια δύσκολη αποστολή. Με αντίπαλο την Ομόνοια, στη… δεύτερη του έδρα, όπως έχει εξελιχθεί το ΓΣΠ, θα επιδιώξει να συνεχίσει απ’ εκεί που έμεινε στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ. Οι κυανόλευκοι έχουν τρεις νίκες στο πρωτάθλημα και στόχος τους είναι να φθάσουν σε καρέ επιτυχιών, ξεπερνώντας το εμπόδιο του πιο δυνατού, έως τώρα, αντιπάλου.

Η ομάδα του Αυγουστή δεν θα έχει εύκολη αποστολή, καθώς η Ομόνοια στο δικό της γήπεδο θα επιδιώξει να της κάνει τη ζημιά. Ο Κύπριος τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του τον Χάμπο Κυριάκου και τον Έκτορ Γιούστε. Μία – δύο αλλαγές, σε σχέση με το αρχικό σχήμα που παρουσίασε ο Κύπριος τεχνικός απέναντι στη Μαρσέιγ, θα επιχειρήσει ο προπονητής των κυανόλευκων. Οι Παπουλής και Μάρκοβιτς, που πέρασαν ως αλλαγή στο ματς με τους Γάλλους, ενδέχεται να πάρουν φανέλα βασικού.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βάλε και στα δύο άκρα της άμυνας οι Πέδρο (δεξιά) και Σουμά (αριστερά). Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Ρομπέρζ και Μπρου. Στη μεσαία γραμμή Σατσέτι, Μάρκοβιτς και Παπουλής, ως επιτελικός. Στα άκρα της επίθεσης θα κινούνται οι Περέιρα (δεξιά) και Καραγιόλ (αριστερά) και στην κορυφή ο Ζελάγια. Θέση που διεκδικεί και ο Μάγκλιτσα. Υπάρχουν επιλογές και ο Σωφρόνης Αυγουστή σε ακόμη ένα παιχνίδι θα παρουσιάσει ένα σύνολο με επιθετικούς προσανατολισμούς. Η άμυνα θα αποτελέσει το κλειδί για να μη δεχθεί γκολ και απ’ εκεί και πέρα θα επιτεθεί με στόχο να σκοράρει, για να ανοίξει τον δρόμο για την επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ