aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Πρόταση για την απόκτηση του Γιαταρά (vids)

Απόλλων: Πρόταση για την απόκτηση του Γιαταρά (vids)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Από τα… θελήματα του Σωφρόνη Αυγουστή θα εξαρτηθεί η επιπλέον προσπάθεια ενδυνάμωσης με μετεγγραφές, κάτι που επιβεβαιώνεται και δημόσια από τον επίσημο Απόλλωνα. Θεωρείται δεδομένο πως οι κυανόλευκοι θα επιδιώξουν και μετεγγραφή για την επιθετική τους γραμμή και η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy, αποκαλύπτει πως υποβλήθηκε πρόταση για την απόκτηση του διεθνούς στράικερ με τη Γουινέα, Μοχάμεντ Γιαταρά.

Παίκτης ο οποίος είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου και βάσει βιογραφικού και στοιχείων μπορεί πέραν από «αιχμή του δόρατος» στην εμπροσθοφυλακή, να αγωνιστεί με ευκολία και στις δύο επιθετικές πτέρυγες. Πολυθεσίτης δηλαδή και από αυτούς που αρέσουν στον Σωφρόνη Αυγουστή.

Όπως επίσης πληροφορούμαστε, στον Απόλλωνα περιμένουν την απάντηση του ποδοσφαιριστή, ενώ μέχρι στιγμής προκύπτει διαφορά στο οικονομικό και από τη στιγμή που οι κυανόλευκοι θα κάνουν ακόμη λίγη υπομονή, σημαίνει πως η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές δεν είναι χαώδης. Ευελπιστούν πάντως στην ομάδα της Λεμεσού ότι θα μειώσει τις απαιτήσεις του. Εάν δεν… τότε θα προχωρήσει σε άλλους υποψήφιους ο Απόλλωνας.

Ο 27χρονος (28.7.1993) επιθετικός, 36 φορές διεθνής με την Γουινέα με 12 γκολ, την τελευταία τριετία ήταν στην Οσέρ Γαλλίας και πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Μέτρησε συνολικά 82 συμμετοχές, πέτυχε 22 γκολ και έδωσε 9 ασίστ. Προηγουμένως πέρασε από τις Ανζέ (54 συμμετοχές, 16 γκολ, 4 ασίστ), Τρουά (30 συμμετοχές, 4 γκολ, 1 ασίστ), Λιόν (23 συμμετοχές, 3 γκολ, 2 ασίστ), Σταντάρ Λιέγης (17 συμμετοχές, 1 γκολ).

Ο ύψους 1.85μ. Γιαταρά είναι επιθετικός που κινείται και εκτός περιοχής, μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ όπως προαναφέραμε, αλλά και ως δεύτερος επιθετικός, ενώ πληροφορίες μας αναφέρουν επίσης ότι πρόσφατα προτάθηκε και σε άλλες ομάδες του κυπριακού πρωταθλήματος, από το λεγόμενο Big-6, μεταξύ αυτών και η Ομόνοια.

Επίσης, τους προηγούμενους μήνες το όνομά του «παρέλασε» από τα ρεπορτάζ του Άρη Θεσσαλονίκης, αλλά οι κιτρινόμαυροι επιδιώκουν την απόκτηση του Αρμάντο Σαντίκου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ