aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Προπονητή «ζυμωμένο» στον πρωταθλητισμό

Απόλλων: Προπονητή «ζυμωμένο» στον πρωταθλητισμό

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Στο περίμενε για το όνομα του εκλεκτού του Πέτρου Κονναφή για τη θέση του προπονητή, βρίσκονται οι οπαδοί του Απόλλωνα. Οι κυανόλευκοι μπήκαν στην τελική ευθεία για τον κόουτς που θα αναλάβει τον ηλεκτρικό πάγκο τους. Όλα συνηγορούν πως στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα προκύψει και η σχετική ανακοίνωση.

Ο Κύπριος τεχνικός διευθυντής ξέρει τις ιδέες και τα θέλω του Νίκου Κίρζη, όπως και τις απαιτήσεις του Απόλλωνα για την τρέχουσα περίοδο, δεν είναι άλλες από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Γι’ αυτό και προσπαθεί να κλείσει προπονητή που θα έχει απαραίτητες ικανότητες, θα είναι ζυμωμένος στον πρωταθλητισμό και θα αντέχει την πίεση των αποτελεσμάτων και του κόσμου.

Πάντως, επειδή πρόκειται για κρίσιμη κίνηση που μπορεί να είναι ιδιαίτερα καθοριστική για τη σεζόν που διανύουμε, η διοίκηση του Απόλλωνα δεν βιάστηκε να καταλήξει σε προπονητή. Εξ ου και πέρασε μία εβδομάδα από τον τερματισμό της συνεργασίας του Σωφρόνη Αυγουστή ίσως στις αρχές της επόμενης να ανακοινωθεί ο εκλεκτός.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Φακούντο Περέιρα δεν αγωνίστηκε στο προχθεσινό φιλικό με τον Άρη για προληπτικούς λόγους, γιατί αντιμετωπίζει ήπιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Απόλλωνα. Πρόβλημα όμως που θα τον στείλει στο χειρουργείο αντιμετωπίζει ο Πέτρος Ψύχας. Το πρόβλημά του είναι στους προσαγωγούς-κοιλιακούς και όπως αναφέρει η ανακοίνωση των κυανόλευκων, ο νεαρός διάλεξε τον δρόμο αυτό για να λυθεί το χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ένα άλλο θέμα που αντιμετωπίζει ο Απόλλων είναι του Δημήτρη Δημητρίου, ο οποίος αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα .

Από εκεί και πέρα, ο αγώνας με την Πάφος FC είναι η πρεμιέρα του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα και ασφαλώς ανεξάρτητα με ποιοι θα κληθούν να αγωνιστούν και ποιος θα είναι στον πάγκο, ο στόχος είναι ένας: η νίκη και μόνο νίκη. Ο αγώνας δεν αναμένεται εύκολος, αφού ο Απόλλων είναι χωρίς αγώνα για δύο εβδομάδες, ενώ αντίθετα η Πάφος FC έχει παιχνίδια και στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ