aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Προπόνηση με Κίρζη πριν από την Ομόνοια και αποστολή με ευχάριστα

Απόλλων: Προπόνηση με Κίρζη πριν από την Ομόνοια και αποστολή με ευχάριστα

Ο Γιάννης Πετράκης είδε τους Μάρκοβιτς και Ρομπέρζ να προπονούνται σήμερα και να τίθενται στη διάθεσή του για το αυριανό ντέρμπι με την Ομόνοια. Τους δύο ποδοσφαριστές, όμως, είδε και ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, ο οποίος παρακολούθησε ιδίοις όμμασι τη σημερινή προπονήση. Δείγμα της σημασίας που δίδεται στο αυριανό μεγάλο παιχνίδι με τους πράσινους στο Τσίρειο. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των κυανολεύκων:

«Με προπόνηση το πρωί της Τρίτης (12/1) ολοκληρώθηκε ο κύκλος προετοιμασίας της ομάδας μας ενόψει του επικείμενου εντός έδρας ντέρμπι με την Ομόνοια την ερχόμενη Τετάρτη (13/1) στο Τσίρειο Στάδιο στο πλαίσιο της αναβληθείσας 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.

Ο κ. Πετράκης είδε τους Μάρκοβιτς και Ρομπέρζ να ολοκληρώνουν με επιτυχία το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του αγώνα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αγκίρε, Γιοβάνοβιτς, Σατσέτι και Λάρσον οι οποίοι δεν υπολογίζονται για τον αυριανό αγώνα όπως και ο Παπουνασβίλι ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Η προπόνηση διεξήχθη παρουσία του Προέδρου της ομάδας μας κ. Νίκου Κίρζη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ