aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Προετοιμάζεται για κάθε ενδεχόμενο ο Σωφρόνης

Απόλλων: Προετοιμάζεται για κάθε ενδεχόμενο ο Σωφρόνης

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, λειτουργεί και πράττει έχοντας ως ξεκάθαρο πλάνο στο μυαλό την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Εξάλλου, με βάση αυτήν την κατεύθυνση κινούνται οι πλείστες ομάδες αφού υπάρχει πρόθεση, όπως εξαντληθούν τα χρονικά περιθώρια για να τελειώσει εντός αγωνιστικού χώρου η φετινή σεζόν.

Ο Κύπριος κόουτς, λοιπόν, τα λέει καθημερινώς με τους συνεργάτες του και αναλόγως διαφοροποιούν το πρόγραμμα, το οποίο διαμορφώνεται αναλόγως σε εβδομαδιαία βάση. Θέλει να είναι ενήμερος για την κατάσταση που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές όσον αφορά στην εκγύμναση που ακολουθούν στο σπίτι και το πόσο επαγγελματικά λειτουργούν άπαντες. Είναι πάρα πολύ σημαντικό, βλέπετε, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, να επιστρέψουν στο προπονητικό κέντρο και να μη χρειαστεί πολύ μεγάλο διάστημα προκειμένου να επανακτήσουν τις αγωνιστικές ισορροπίες.

Παραλλήλως, ο Σωφρόνης Αυγουστή ενημερώνεται για την κατάσταση και των παικτών που βρίσκονταν στο ιατρικό δελτίο πριν από τη διακοπή των υποχρεώσεων. Όπως είναι για παράδειγμα οι Ζοέλ Μολ και Σερζ Γκακπέ. Δεν προκύπτει το οποιοδήποτε ανησυχητικό και εκφράζεται η αισιοδοξία πως άπαντες θα βρίσκονται στη διάθεσή του με την επανέναρξη των προπονήσεων, όποτε κι αν αυτό κριθεί πως είναι εφικτό. Ο Κύπριος κόουτς, εν ολίγοις, προετοιμάζεται για κάθε ενδεχόμενο.

Εννοείται ότι διατηρεί ανοικτή γραμμή και με τη διοίκηση. Πληροφορείται από πρώτο χέρι για τις συζητήσεις που γίνονται σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το οικονομικό σκέλος που προφανώς επηρεάζει. Λαμβάνει υπόψη όλες τις παραμέτρους και λειτουργεί στο μέτρο που το επιτρέπουν οι συνθήκες λόγω κορωνοϊού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ