aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Προέκυψαν ειδησούλες

Απόλλων: Προέκυψαν ειδησούλες

Η ανακοίνωση της αποστολής του Απόλλωνα για την Αυστρία εμπεριείχε ειδήσεις που αφορούν τη στελέχωση του τεχνικού και ιατρικού τιμ. Επιβεβαιώθηκε ουσιαστικά ότι ο Χρίστος Γερμανός ανέλαβε β’ βοηθός προπονητής, αντικαθιστώντας τον Κωνσταντίνο Μακρίδη, ο οποίος ανέλαβε προπονητής της ομάδας Κ-19 (α’ βοηθός προπονητής παραμένει ο Περικλής Παπαναγή).

Επίσης, προσελήφθη στο πόστο του γυμναστή ο Νικόλας Χριστοφόρου, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Ιωακείμ Ιωακείμ. Τέλος, νέο πρόσωπο υπάρχει και στο φυσικοθεραπευτικό τιμ. Πρόκειται για τον Ανδρέα Ανδρέου, ο οποίος θα προστεθεί στους Εύρο Δρουσιώτη και Αλέξανδρο Σολομωνίδη.

Αναλυτικά όσοι συνοδεύουν τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα στο Μπαντ Χαλ: Σωφρόνης Αυγουστή (προπονητής), Περικλής Παπαπαναγή (α’ βοηθός προπονητής), Χρίστος Γερμανός (β’ βοηθός προπονητής), Γιώργος Νικολάου (προπονητής τερματοφυλάκων), Σωκράτης Σωκράτους (εφορία ποδοσφαίρου), Ιωακείμ Ιωακείμ (α’ προπονητής φυσικής κατάστασης), Νικόλας Χριστοφόρου (β’ προπονητής φυσικής κατάστασης), Κυριάκος Κακαβελάκης (ιατρός ομάδας), Λούκας Ζένιου (υπεύθυνος αποκατάστασης), Κώστας Νικολάου (διατροφολόγος), Εύρος Δρουσιώτης, Αλέξανδρος Σολομωνίδης, Ανδρέας Αντωνίου (φυσικοθεραπευτές), Σταύρος Σταύρου, Γρηγόρης Σπιντσιάν και Παναγιώτης Θεοφάνους (φροντιστές), Φανούριος Κωνσταντίνου (γραφείο Τύπου).

Ο έφορος ποδοσφαίρου της ομάδας Μιχάλης Φανή δεν θα ακολούθησε την αποστολή της ομάδας. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας και πλέον μέλος του τεχνικού τιμ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη μέση και βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης. Στην επίσημη ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Φανή θα ενσωματωθεί αργότερα με την αποστολή στην Αυστρία μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Πέτρο Κονναφή. Για πρώτη φορά ο Χαμπής Ευριπίδου δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Απόλλωνα. Ο «αιώνιος» φροντιστής των γαλάζιων δεν ταξίδεψε στην Αυστρία, καθώς υπάρχουν εργασίες που πρέπει να αποπερατωθούν στα γήπεδα της ομάδας στο «Aπόλλων Columbia».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ