aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Προχώρησε σε καταγγελία, ξαναφτιάχνει την... συνταγή ο Αυγουστή

Απόλλων: Προχώρησε σε καταγγελία, ξαναφτιάχνει την… συνταγή ο Αυγουστή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το πήραν απόφαση στον Απόλλωνα. Προχώρησαν σε καταγγελία του διαιτητή Λούκα Σωτηρίου, εστιάζοντας τα παράπονα τους στα δύο πέναλτι που δεν τους καταλόγισε με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και σε άλλες αποφάσεις του, που θεωρήθηκαν προκλητικές.

Παράλληλα, η διοίκηση του Απόλλωνα απέστειλε επιστολή στον Ολυμπιακό Πειραιώς, με την οποία απολογείται για τις δηλώσεις του Φανούριου Κωνσταντίνου, οι οποίες έθιγαν την ομάδα του Πειραιά.

Πιο συγκεκριμένα οι κυανόλευκοι επικοινώνησαν με τον Ολυμπιακό και εκφράστηκαν απολογίες για τη φράση που χρησιμοποίησε ο εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου της Λεμεσού («ο Ολυμπιακός Πειραιώς για μια 20ετία ασελγούσε στην Ελλάδα»), που όπως τονίστηκε ήταν πάνω στην ένταση της στιγμής και σε καμία περίπτωση δεν υιοθετούνται.

Διαβάστε επίσης: Θετικές ενξείξεις στον Απόλλωνα για ξένους διαιτητές, απολογία στον Ολυμπιακό!

Από την άλλη, πέραν των δηλώσεων και των παραπόνων για τη διαιτησία, ο Απόλλων με την εμφάνιση της περασμένης Κυριακής, θύμισε την ομάδα πριν από την αποχώρηση του Σωφρόνη Αυγουστή από την τεχνική ηγεσία. Χάλασε η συνταγή στις 35 μέρες της απουσίας του Κύπριου τεχνικού, όμως τόσο με την Ένωση, όσο και με τον ΑΠΟΕΛ, ανέδειξε πολλά από τα γνωστά της χαρίσματα.

Συνοπτικά, ο Απόλλων πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση μετά την επάνοδο του Σωφρόνη Αυγουστή στο πόστο του. Σιγά-σιγά οι κυανόλευκοι ξαναβρίσκουν τον καλό εαυτό τους και αν προσέξουν στα παιχνίδια που ακολουθούν, μπορούν ώς το τέλος του Δεκέμβρη να είναι πιο κοντά στους πρωτοπόρους.

Πιο πολύ το τελικό 1-1 έφερε την αισιοδοξία και την πίστη που ήθελε η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή. Είναι ξεκάθαρο πως ο Κύπριος προπονητής, προχώρησε σε πολλές διορθωτικές κινήσεις. Η εμφάνιση της περασμένης Κυριακής, ήταν συνέχεια αυτής στο Παραλίμνι, με τους ποδοσφαιριστές  να έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν με απουσίες των διεθνών. Κυριάκου, Παπουλής, Πίττας είναι στην Εθνική Ανδρών, ενώ στις Εθνικές ομάδες είναι και οι Ενσούε (Γουϊνέα), Σάλαι (Ουγγαρία), Σελίμοβιτς (Λουξεμβούργο) και Καρ (Τρινιντάντ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ