aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ποντάρει στη (γερμανική) πειθαρχία

Απόλλων: Ποντάρει στη (γερμανική) πειθαρχία

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Οι Γερμανοί είναι λάτρεις της πειθαρχίας. Δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους και όποτε στον Απόλλωνα το δοκίμασαν, πέτυχαν. Γι’ αυτό και ο Νίκος Κίρζης θέλησε να κάνει την υπέρβαση, υπογράφοντας τον Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ. Πέρα από τη δουλειά, την τακτική και την ποιότητα, η πειθαρχία είναι ένα από τα «κλειδιά» για την επιτυχία.

Ο νέος τεχνικός του Απόλλωνα, που ναι μεν βρίσκεται στην πατρίδα του, σήκωσε μανίκια. Βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους του Απόλλωνα και ιδιαίτερα με τον πρόεδρο, Νίκο Κίρζη.

Αναμένεται στην Κύπρο αρχές Ιουνίου, δηλαδή εντός της προσεχούς εβδομάδας. Μέχρι τότε θα είναι έτοιμος, σε συνεργασία με τον πρόεδρο, να προχωρήσουν όλα τα ζητήματα που άπτονται του προγραμματισμού.

Θα θελήσει πρώτα να «καθαρίσει» με το υφιστάμενο ρόστερ και ακολούθως, αναλόγως των κενών στο ρόστερ, να προχωρήσεις στις προσθήκες. Ο Ζόρνιγκερ, είναι σε θέση να επηρεάσει ποδοσφαιριστές να συνεργαστούν μαζί του και αυτό είναι ένα ισχυρό «όπλο» για κάθοδο ποιοτικών ποδοσφαιριστών. Βεβαίως, αυτό θα γίνει εντός των οικονομικών δεδομένων της λεμεσιανής ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ