aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Πολυθεσίτη μεσοεπιθετικό και στο... βάθος επιθετικός

Απόλλων: Πολυθεσίτη μεσοεπιθετικό και στο… βάθος επιθετικός

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Από τη στιγμή που στον Απόλλωνα αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την περίπτωση του Ντάνιελ Λάρσον, αφού ο Σουηδός περνούσε ο καιρός και δεν έδινε απάντηση στην πρόταση που του έγινε, καταβάλλεται προσπάθεια για σύναψη συνεργασίας με άλλο ποδοσφαιριστή με παρόμοια χαρακτηριστικά. Οι κυανόλευκοι ψάχνουν πολυθεσίτη μεσοεπιθετικό. Δηλαδή ποδοσφαιριστή που εάν είναι δυνατό να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις, επιτελικός, εξτρέμ αλλά και να έχει το γκολ. Εκεί εστιάστηκε τις τελευταίες ώρες η προσοχή για τον Αυγουστή και τους συνεργάτες του στον προγραμματισμό.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που αξιολογήθηκαν θετικά από προηγουμένως. Κάποιοι από αυτούς επαναξιολογούνται, ενώ προκύπτουν και νέες προτάσεις. Επειδή το ρόστερ του Απόλλωνα είναι σχεδόν συμπληρωμένο, δεν υπάρχει βιασύνη για την επιλογή του μεσοεπιθετικού. Εφόσον προκύψει περίπτωση που θα πληροί τα πιο πάνω κριτήρια, θα γίνει προσπάθεια σύναψης συνεργασίας και άμεσης ένταξης του ποδοσφαιριστή στις προπονήσεις.

Ακολούθως, δεν αποκλείεται να γίνει προσπάθεια και για απόκτηση ενός επιθετικού. Δεν αποτελεί προτεραιότητα, όμως, άλλη μια επιλογή θα γεμίσει για τα καλά τις θέσεις της γραμμής κρούσης και θα κάνει τον Απόλλωνα ακόμη πιο ισχυρό. Μια κίνηση που θα γίνει μόνο εάν προκύψει ο ποδοσφαιριστής που θα είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά. Παράλληλα θα γίνουν άλλες 1-2 προσθήκες με νεαρούς ποδοσφαιριστές για τον Κατάλογο Β.

Ευχάριστα νέα από χθες για τον Αυγουστή, που είδε τους Ντένιτς και Μάρκοβιτς να εντάσσονται στις προπονήσεις. Ο πρώτος που βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19, έκανε νέο τεστ το οποίο είναι αρνητικό γι’ αυτό και από χθες προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Το ίδιο και ο Μάρκοβιτς, ο οποίος επίσης πέρασε από τεστ και τα οποία ήταν αρνητικά. Δύο επιπλέον ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις των κυανόλευκων, αυξάνοντας τις επιλογές για τον Κύπριο τεχνικό.

Η ομάδα της Λεμεσού συνεχίζει την προετοιμασία της στο προπονητικό της κέντρο στο Κολόσσι. Το Σάββατο θα δώσει νέο δυνατό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΛ, στο Τσίρειο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ