aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ποιότητα και βάθος με αποδείξεις

Απόλλων: Ποιότητα και βάθος με αποδείξεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τριήμερο ρεπό παραχώρησε στους ποδοσφαιριστές του ο Σωφρόνης Αυγουστή. Θα τα ξαναπούν στο Κολόσσι τη Δευτέρα, όπου και θα πιάσουν δουλειά για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ερμή. Μετά το εξουθενωτικό πρόγραμμα που προηγήθηκε, η διακοπή ήρθε γάντι για τον Απόλλωνα, όπως και η άδεια που έδωσε ο προπονητής του Απόλλωνα, για να πάρουν τις απαιτούμενες ανάσες οι ποδοσφαιριστές του. Μετά τον Ερμή, οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τη Δόξα (εκτός), την Ανόρθωση (εντός) και την ΑΕΛ, ενώ ενδιάμεσα θα συναντηθούν δύο φορές με την Άιντραχτ.

Η διακοπή ακόμη είναι ωφέλιμη για να «κλέψει» χρόνο ο Σαρδινέρο και να είναι έτοιμος με τον Ερμή, αν και φαντάζει πολύ δύσκολο. Για τους άλλους δύο, είναι γνωστό πως ο Γιούστε θα επιστρέψει αρχές του 2019 και ο Μπρου περί τα μέσα του άλλου μήνα. Ο τελευταίος θα κάνει αγώνα δρόμου και ίσως προλάβει το ματς με την ΑΕΛ. Για τον Απόλλωνα, κάθε παιχνίδι, είτε αυτό είναι για το Γιουρόπα Λιγκ είτε αφορά το πρωτάθλημα, θα είναι και ένα τεστ αποδείξεων. Προσέξτε, όχι γιατί έχει κάτι να αποδείξει, καθώς όλοι αναγνωρίζουν τις δυνατότητες της ομάδας του Σωφρόνη Αυγουστή, όμως μέσα από τη φετινή περίοδο, θέλουν να βγουν κερδισμένοι και όχι δεύτεροι και καταϊδρωμένοι.

Ο στόχος είναι σαφής και ξεκάθαρος. Να πιάσουν κορυφή και να παραμείνουν εκεί μέχρι το τέλος. Οι κυανόλευκοι έχουν όλα τα εφόδια για να το πετύχουν και το δείχνουν μέσα από ένα ποιοτικό και με βάθος ρόστερ. Μέχρι στιγμής, δύο ποδοσφαιριστές, ο Μπρούνο Βάλε και ο Βαλεντίν Ρομπέρζ, έχουν το απόλυτο των συμμετοχών (360 λεπτά), στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει ο Απόλλων στο πρωτάθλημα. Συνολικά έχουν χρησιμοποιηθεί 20 ποδοσφαιριστές, δείγμα των επιλογών που έχει ο τεχνικός της ομάδας. Στα 14 συνολικά παιχνίδια που έχει δώσει ο Απόλλωνας σε Κύπρο και Ευρώπη, δεν έχει αγωνιστεί σε δύο συνεχόμενα με την ίδια ενδεκάδα και οι λόγοι έχουν να κάνουν με το μέγεθος του αντιπάλου και την τακτική, αλλά και τις διαθέσιμες επιλογές. Δεν λησμονεί κανείς ότι κάποιοι από τους νεοφερμένους ήρθαν στην ομάδα όταν είχε ήδη ξεκινήσει η προετοιμασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ