aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ποιοι θα έχουν την ευθύνη μέχρι να βρεθεί ο νέος τεχνικός

Απόλλων: Ποιοι θα έχουν την ευθύνη μέχρι να βρεθεί ο νέος τεχνικός

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα οι οποίοι απόλαυσαν ολιγοήμερες διακοπές. Στο Κολόσσι τίποτα δεν είναι το ίδιο από την τελευταία φορά που προπονήθηκαν, καθώς ο Σωφρόνης Αυγουστή αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των κυανόλευκων. Μάλιστα, μαζί με τον Κύπριο κόουτς αποχώρησαν και οι Χρίστος Γερμανός (α’ βοηθός προπονητή) και ο γυμναστής Ιωακείμ Ιωακείμ.

Ο Αυγουστή σήμερα (2/9) θα βρεθεί για τελευταία φορά στο προπονητικό κέντρο του Απόλλωνα ώστε να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των κυανόλευκων υπό τις οδηγίες των Γιώργου Ελευθερίου (αναλυτής) και Μιγέλ Μεντόγια (β’ βοηθός προπονητή). Οι Βασιλείου, Παπουλής, Πίττας και Χάμπος βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας και έτσι θα απουσιάσουν από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών.

Υπενθυμίζουμε πως ο Πέτρος Κονναφής βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τον Νίκο Κίρζη ώστε να καταλήξουν στον εκλεκτό προπονητή. Στόχος της διοίκησης του Απόλλωνα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, γι’ αυτό και θέλουν να είναι σίγουροι για την επιλογή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ