aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ποιες προσθήκες; Έχει ντέρμπι...

Απόλλων: Ποιες προσθήκες; Έχει ντέρμπι…

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Ο Απόλλων, πλέον, επικεντρώνεται στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, γι’ αυτό και το κεφάλαιο της μετεγγραφικής ενίσχυσης μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Προέχει η αναμέτρηση της Κυριακής, η οποία είναι πολύ σημαντική για τους γαλάζιους. Η ομάδα της Λεμεσού θέλει να ανοίξει τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πόσο μάλλον με μια νίκη επί ενός αντιπάλου που είναι εκ των συνδιεκδικητών του τίτλου.

Οι ποδοσφαιριστές της λεμεσιανής ομάδας δεν πήραν ρεπό, καθώς θα πάνε σερί μέχρι και τον αγώνα της Κυριακής χωρίς ξεκούραση αφού η αναμέτρηση είναι προ των πυλών και είναι πολύ σημαντική για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη. Ο Κρητικός τεχνικός πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι στην ομάδα του αφού, όπως έχει δείξει μέχρι και σήμερα, δύσκολα διαφοροποιεί την ομάδα του, σε πρόσωπα και σχήμα.

Ο τεχνικός των γαλάζιων αλλά και όλοι στον Απόλλωνα έχουν μόνο ένα στόχο, να φύγουν νικητές από την αρένα του Τσιρείου Σταδίου, κάτι που θα τους δώσει αέρα έξι βαθμών από τη βαρωσιώτικη ομάδα. Την ίδια ώρα, αναλόγως και του αποτελέσματος της αναμέτρησης στο ΑΕΚ Αρένα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ομόνοια, θα γνωρίζει ποιες θα είναι οι διαφορές με τους υπόλοιπους διώχτες του.

Ο Σάλαϊ λογικά θα διατηρηθεί στη θέση του αριστερού ακραίου αμυντικού και ο Ζοάο Πέδρο στο δεξί άκρο της άμυνας, με τους Γιούστε και Ρομπέρζ να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή, όμως, υπάρχει ένα τεράστιο ερωτηματικό. Οι Ντένιτς, Μάρκοβιτς, Κυριάκου και Ματέι διεκδικούν τις τρεις θέσεις αλλά δεν θα πρέπει να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο να προκύψει και επιλογή-έκπληξη.

Στην επιθετική γραμμή, είναι γεγονός πως δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε την παρουσία του Νταμπό στην κορυφή. Οι Ντιγκινί, Γιαννιώτας και Πίττας έχουν αυτή τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες. Ο Νταμπό, παρόλο που έχει ουσιαστικά από τα τέλη Σεπτεμβρίου να βοηθήσει τη λεμεσιανή ομάδα, τη δεδομένη στιγμή παρουσιάζεται έτοιμος και «χτυπά» θέση στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ