aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Πιθανή η επιστροφή του Παπουλή

Απόλλων: Πιθανή η επιστροφή του Παπουλή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

«Παίζει» έντονα στον επαναληπτικό της Πέμπτης με την Αϊντχόφεν,  η επάνοδος του Φώτη Παπουλή στο αρχικό σχήμα του Απόλλωνα. Στο προηγούμενο παιχνίδι είχε μπει αλλαγή και έδωσε άλλο τόνο στην προσπάθεια των συμπαικτών του να αλλάξουν την μοίρα τους, ειδικά μετά το τρίτο γκολ που δέχθηκαν.

Μάλιστα, ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής, αν φαινόταν τυχερός στην φάση του 79’ και πετύχαινε το γκολ, ίσως και να ήταν όλα διαφορετικά, αφού μπροστά τους, οι κυανόλευκοι (με τις καθυστερήσεις) είχαν άλλα 15 λεπτά. Η χρησιμοποίηση του έμπειρου μέσου στο δεύτερο παιχνίδι, μπορεί να ενισχύσει την προσπάθεια του Απόλλωνα να βάλει περισσότερη πίεση στους Ολλανδούς, ώστε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, που θα δώσει ελπίδα. Βέβαια, σε τόσο σημαντικό παιχνίδι, θα χρειαστεί όλων οι μηχανές να ανάψουν  και να δουλέψουν στο φουλ.

Ο Σελάγια, ο Γκακπέ και ο Γιαννιώτας θα έχουν πολλή δουλειά. Ο τελευταίος, ήταν σε όλους τους αγώνες που χρησιμοποιήθηκε πολύ χρήσιμος και οι εμφανίσεις τους έπεισαν και τον πιο δύσπιστο, πως ο Απόλλων πέτυχε διάνα με την απόκτηση του. Και την Πέμπτη ο Ελλαδίτης θα έχει πάλι πολλή δουλειά να κάνει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ