aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Πήρε ζεστά το θέμα ο Νίκος Κίρζης

Απόλλων: Πήρε ζεστά το θέμα ο Νίκος Κίρζης

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, έχει πάρει ζεστά το θέμα του Ματία Σπόλιαριτς. Ο 22χρονος μέσος έχει αναδειχθεί κορυφαίος νέος ποδοσφαιριστής, έχει συμπεριληφθεί στην καλύτερη ενδεκάδα, ενώ κλήθηκε και στην Εθνική Ανδρών. Ήταν ένα χρόνο δανεικός στην Αλκή, όμως θα επιστρέψει στον σύλλογο της Λεμεσού, με τον οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο. Είναι πλέον έτοιμος για να πάρει και θέση βασικού, γι’ αυτό και ο διοικητικός ηγέτης των κυανόλευκων θα προσπαθήσει να τον πείσει να υπογράψει συμβόλαιο για επέκταση συνεργασίας.

Αν δεν προκύψει συμφωνία για διετές ή τριετές συμβόλαιο, ο Σπόλιαριτς θα έχει δικαίωμα να συζητήσει με άλλον σύλλογο τον ερχόμενο Ιανουάριο. Κάτι τέτοιο δεν το επιθυμεί, ούτε η μία, ούτε η άλλη πλευρά, όμως αν δεν βρεθεί τάχιστα η φόρμουλα θα ελλοχεύει ο κίνδυνος να χαθεί ένα σπουδαίο ταλέντο. Γι’ αυτό και θα γίνει προσπάθεια ώστε να κλείσει το θέμα και να αρχίσει προετοιμασία χωρίς έγνοιες. Για τον Απόλλωνα, ο Ματία Σπόλιαριτς και κάθε ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αποτελεί ένα ξεχωριστό περιουσιακό στοιχείο.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Οι Κύπριοι θα δώσουν μάχη για μια θέση

Από εκεί και πέρα, επί ποδός βρίσκονται στον Απόλλωνα, στα θέματα του μετεγγραφικού σχεδιασμού για τη νέα περίοδο. Η διοίκησή του γνωρίζει πως αυτό το καλοκαίρι είναι πολύ κρίσιμο. Οι κυανόλευκοι δεν θέλουν να πέσουν στην παγίδα αποτυχημένων μετεγγραφών, θέλοντας να εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους, ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά. Είναι αλήθεια πως μετά την αποτυχία για κατάκτηση ενός εκ των δύο τίτλων, αυτό που έχουν να κάνουν είναι να ζεστάνουν τον κόσμο, φέρνοντας ικανούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, για να καταφέρουν και πάλι να εξασφαλίσουν την είσοδό της στο Γιουρόπα Λιγκ και μετά να συνεχίσουν με πιο πολλές απαιτήσεις στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Ήταν στα πολύ αρνητικά απουσία του Γιούστε

Το θέμα με τις ανακοινώσεις των πρώτων μετεγγραφών (Μολ, Αγκίρε, Μπεσάτ) είναι διαδικαστικό, ενώ παράλληλα όμως εξετάζονται και οι άλλες περιπτώσεις που ενδιαφέρουν τους κυανόλευκους. Οι προσθήκες που θα γίνουν θα αφορούν όλες τις θέσεις και πρόθεση της διοίκησης είναι η τεχνική ηγεσία να έχει έγκαιρα όλους τους ποδοσφαιριστές στην έναρξη της προετοιμασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ