aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Πιο θυμωμένοι από ποτέ, «ανάρτησαν» μέχρι και το... αεροδρόμιο

Απόλλων: Πιο θυμωμένοι από ποτέ, «ανάρτησαν» μέχρι και το… αεροδρόμιο

Τα συναισθήματα του κόσμου του Απόλλωνα από την τραγική συγκομιδή μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα δεν μοιάζουν απλώς με «καζάνι που βράζει», αλλά με… καζάνι που ζεματάει.

Μοιάζει λες κι εκατοντάδες φίλοι της ομάδας κρατούσαν το κινητό στο χέρι, ή είχαν αναμμένο τον υπολογιστή τους για να εξαπολύσουν πυρά κατά πάντων στο «κυανόλευκο» λεμεσιανό οικοδόμημα, σε περίπτωση που η ομάδα τους πραγματοποιούσε άλλη μία άσχημη εμφάνιση και δεν είχε βαθμολογικό όφελος. Κι αυτή η τραγική εμφάνιση ήλθε απέναντι στον Απόλλωνα και επίφερε και την ήττα με 1-3 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Οι λίγοι με καυστικό χιούμορ κι ειρωνικό τρόπο εκφράζουν την κατάντια στην οποία βρέθηκε ο Απόλλωνας. Άλλοι νοσταλγούν τον Σωφρόνη Αυγουστή και η πλειοψηφία του κόσμου η οποία εξέφρασε την αντίθεσή της όταν αποδεσμεύτηκε ο «κάττος», είναι πιο επιθετικοί και καυστικοί από ποτέ προηγουμένως, κατά τα τελευταία χρόνια.

Μέχρι και φωτογραφίες από του διεθνούς αερολιμένα της Λάρνακας αναρτήθηκαν στα σχόλια της επίσημης σελίδας του Απόλλωνα στο Facebook, «δείχνοντας» πως επιθυμούν την απομάκρυνση του Ιβάν Βουκομάνοβιτς, ο οποίος με τις επιλογές του στο αρχικό σχήμα απέναντι στην Ανόρθωση, έδωσε στον κόσμο το δικαίωμα να τον κράξει ακόμη περισσότερο.

Κάποιοι απορούν εάν η διοίκηση του Απόλλωνα λαμβάνει υπόψη την «επίθεση» από αρνητικά σχόλια στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook. Τα «πυρά» στρέφονται κυρίως στον πρόεδρο της Εταιρείας Νίκο Κίρζη και στον Τεχνικό Διευθυντή Πέτρο Κονναφή, σε σημείο που τεράστια μερίδα κόσμου, απαιτεί την απομάκρυνση, ή και των δύο, ή μονάχα του δεύτερου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ