aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Πιο δύσκολο με Ολυμπιακό παρά με Ομόνοια

Απόλλων: Πιο δύσκολο με Ολυμπιακό παρά με Ομόνοια

Μη σας παραξενεύει ο τίτλος. Έτσι βλέπει ο Απόλλων το παιχνίδι της Τρίτης (4 Μαΐου) με τον Ολυμπιακό στο Τσίρειο: πιο δύσκολο παρά το επόμενο με την Ομόνοια. Όχι ασφαλώς αναφορικά με τη δυναμικότητα των δύο ομάδων της Λευκωσίας, μα σχετικά με τον τρόπο παιχνιδιού τους.

Βλέπετε, οι ομάδες με αγωνιστικό στυλ παρόμοιο με τους μαυροπράσινους έκαναν σημαντική βαθμολογική ζημιά στους κυανόλευκους κατά την τρέχουσα σεζόν. Χάθηκαν 11 βαθμοί απέναντι σε Δόξα (1-1), Καρμιώτισσα (1-2, 1-1), Πάφος FC (1-1) και Νέα Σαλαμίνα (1-1).

Επίσης, ο Απόλλων νίκησε με στενό και αγχωτικό σκορ τους Ολυμπιακό (1-0, 2-1), Πάφος (1-0), Εθνικός (2-1), Δόξα (1-0) και Ένωση Νέων Παραλιμνίου (2-1). Αποτελέσματα που φανερώνουν πως ακόμα και η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος τα βρίσκει μπαστούνια, απέναντι σε ομάδες που πρωτίστως αμύνονται απέναντί της και κυνηγούν το γκολ κυρίως με αντεπιθέσεις.

Πόσο μάλλον όταν αύριο στη Λεμεσό όλο το άγχος θα είναι το πλευρό των γηπεδούχων, ενώ ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τίποτα να χάσει και απέδειξε πως μπορεί να τιμωρήσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Ο Γιάννης Πετράκης το ξέρει καλύτερα από τον καθένα, άλλωστε η ομάδα του Τακτακαλά είναι πρωτίστως δικό του δημιούργημα, δίχως φυσικά να αφαιρείται στο ελάχιστο η συμβολή του Τσεντομίρ Γιανέφσκι στις μετέπειτα επιτυχίες της.

Ο Ελλαδίτης προπονητής ξέρει πως είναι μεγάλη η πιθανότητα να υποφέρει η ομάδα του για να πάρει το υπερπολύτιμο τρίποντο και να… προκριθεί στον τελικό πρωταθλήματος με την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ