aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Πιο απαιτητικός ο Σωφρόνης

Απόλλων: Πιο απαιτητικός ο Σωφρόνης

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, άρχισε να γίνεται πιο απαιτητικός. Μέσω των προπονήσεων και κυρίως των φιλικών αγώνων, καταγράφει τον παλμό του συνόλου και αναλόγως, καταστρώνει το πλάνο των προπονήσεων, ιδιαίτερα στο τακτικό κομμάτι.

Ένα σκέλος, παρεμπιπτόντως, το οποίο άρχισε να καταλαμβάνει όλο και μεγαλύτερο χρόνο στην καθημερινή εκγύμναση καθώς ο Κύπριος κόουτς θέλει να παρουσιάσει την ομάδα όσο γίνεται πιο έτοιμη στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. «Παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε», ήταν το μήνυμα που έστειλε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΛ (2-1).

Μέχρι τα επίσημα ματς σε Ευρώπη και Κύπρο, εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα έχουν προστεθεί στο ρόστερ άλλοι δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην επιθετική γραμμή, οι οποίοι θα διευρύνουν αυτομάτως το βεληνεκές. Γίνονται συζητήσεις, υπάρχει κινητικότητα, αλλά επί της παρούσης δεν προκύπτει κάτι το πολύ προχωρημένος. Ο Σωφρόνης Αυγουστή, πάντως, θέλει να έχει πολλές επιλογές σε όλες τις θέσεις, κάτι που θα αυξήσει τον συναγωνισμό και ασφαλώς, θα έχει πιο ήσυχο το κεφάλι του σχετικά με τον καταρτισμό του αρχικού σχήματος.

Το πρόγραμμα της τρέχουσας εβδομάδες περιλαμβάνει και τη διεξαγωγή άλλων δύο φιλικών αναμετρήσεων. Αύριο, οι κυανόλευκοι της Λεμεσού αντιμετωπίζουν τον Άρη και την Κυριακή θα τα πουν με την ΑΕΚ. Ο προπονητής της ομάδας θα καταρτίσει συγκεκριμένο πλάνο για τα δύο 90λεπτα, κατανέμοντας τον χρόνο συμμετοχής αναλόγως από το τι κατέγραψε έως τώρα από τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Ντιγκινί δεν έπαιξε με την ΑΕΛ καθώς ταξίδεψε εκτάκτως στη Γερμανία για τη γέννηση του παιδιού του. Προληπτικά είχε μείνει εκτός ο Έκτορ Γιούστε, ο οποίος αναμένεται να είναι πανέτοιμος στο επόμενο φιλικό ματς. Ο Χάμπος Κυριάκου συνεχίζει το πρόγραμμα ενδυνάμωσης, την ίδια ώρα που ο Τζιόρτζε Ντένιτς κάνει αγώνα δρόμου για να καλύψει το χαμένο έδαφος λόγω… καραντίνας. Ούτε στο δεύτερο φιλικό τεστ αγωνίσθηκε ο Εμίλιο Ενσούε, παρά το γεγονός ότι συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης από την αρχή της προετοιμασίας.

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση του Απόλλωνα εξέδωσε χθες ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει πως οι κάρτες διαρκείας είναι διαθέσιμες και για όσους δεν ήταν κάτοχοι στην περσινή σεζόν. Αναλυτικά η ανακοίνωση με τις λεπτομέρειες: «Αρχίζει η πώληση της κάρτας “ALL IN ONE” 2020-2021 και για όσους φίλους της ομάδας μας δεν είχαν πέρσι εισιτήριο διαρκείας και θα αγοράσουν κάρτα BLUE ή JUNIOR CLUB. Ταυτόχρονα θα μπορούν και οι περσινοί κάτοχοι να συνεχίσουν να ανανεώνουν τις κάρτες τους.  Οι περσινοί κάτοχοι ELITE, PLATINUM, GOLD, GOLD TEENS και GOLD JUNIOR, οι οποίοι δεν έχουν ανανεώσει μέχρι στιγμής, θα μπορούν να το πράξουν και από το Apollon Official Store, μέχρι και τo Σάββατο (01/08). Από τη Δευτέρα 03/08, οι θέσεις στο περιφραγμένο χώρο θα ελευθερωθούν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ