aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Πέτυχε σπουδαίες ανατροπές, αλλά…

Απόλλων: Πέτυχε σπουδαίες ανατροπές, αλλά…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στον Απόλλων έζησαν μεγάλες ανατροπές τα τελευταία χρόνια. Ανέτρεψαν ήττες από την Αμπερντίν (1-2), την Στούμπρας (0-1), τη Βασιλεία (2-3) και την Σάμροκ Ρόβερς (1-2). Το 3-0 από την Αϊντχόφεν είναι βαρύ, όμως ο Σωφρόνης Αυγουστή και η ομάδα του ξέρουν από ανατροπές, καθώς κατάφεραν στον επαναληπτικό στην έδρα τους να ανατρέψουν τέσσερις εκτός έδρας ήττες. Η αλήθεια είναι πως, οι κυανόλευκοι έχουν μπροστά τους την πιο δύσκολη αποστολή. Στον επαναληπτικό της Πέμπτης θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για να φθάσουν στο θαύμα.

Η αλήθεια είναι πως, είναι ωραίο για τους φίλους του Απόλλωνα να βλέπουν την ομάδα τους να αποδίδει ελκυστικό ποδόσφαιρο και να μη δείχνει στοιχεία φόβου και κατωτερότητας. Από την άλλη όμως, χρειάζεται σε κάποιους αγώνες όπως ήταν αυτός στην Ολλανδία περισσότερη πονηριά και σκοπιμότητα. Από τη στιγμή, μάλιστα, που χάθηκαν κάποιες καλές ευκαιρίες για να σκοράρει ο Απόλλων, ίσως θα ήταν πιο καλό να προσέξει περισσότερο τα νώτα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ