aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Πέταξε εννιά βαθμούς και νιώθει την ανάσα της Ομόνοιας

Απόλλων: Πέταξε εννιά βαθμούς και νιώθει την ανάσα της Ομόνοιας

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Άσχημη ήταν η εβδομάδα που ολοκληρώθηκε για τον Απόλλωνα, αφού τα αποτελέσματα που έφερε σε Κύπελλο και πρωτάθλημα δημιούργησαν νέα δεδομένα. Ο αποκλεισμός από τον ΑΠΟΕΛ ήταν το πρώτο αναπάντεχο αποτέλεσμα. Ο Γιάννης Πετράκης άλλαξε αρκετά πρόσωπα στην ομάδα, στον αγώνα του Κυπέλλου, για να κρατήσει την ομάδα του φρέσκια για την αναμέτρηση της Κυριακής. Δεν του βγήκε και μοιραία αποκλείστηκε από το Κύπελλο.

Στο χθεσινό αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα ο Απόλλων δεν κατάφερε και πάλι να πάρει το ζητούμενο. Μέχρι το 60’ – 65’ ήταν καλός, είχε ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει τουλάχιστον ακόμα ένα γκολ και ουσιαστικά να «καθαρίσει» τον αγώνα. Ο Απόλλων δέχθηκε το γκολ, αμέσως μετά έμεινε με δέκα παίκτες και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο.

Τον τελευταίο μήνα ο Απόλλων σε εφτά αναμετρήσεις πήρε 12 βαθμούς, ενώ η Ομόνοια που είναι στη δεύτερη θέση κατάφερε να μειώσει τη διαφορά (μάζεψε 17 βαθμούς) και πλέον η βαθμολογική διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες μειώθηκε στον έναν βαθμό. Τρεις ισοπαλίες με Πάφο, Νέα Σαλαμίνα και Ομόνοια (στον εξ αναβολής αγώνα της 5ης αγωνιστικής), αλλά και η ήττα από την Ομόνοια στην αναμέτρηση του δευτέρου γύρου, μείωσαν τη διαφορά στην ελάχιστη τιμή της φέρνοντας τους πράσινους σε θέση βολής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ