aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Περιμένοντας την «έκρηξη» του Παπουλή

Απόλλων: Περιμένοντας την «έκρηξη» του Παπουλή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O Φώτης Παπουλής έχει ρίξει άγκυρα στον Απόλλωνα και όπως φαίνεται στη Λεμεσό θα τερματίσει την καριέρα του. Από το 2012 που βρίσκεται στον Απόλλωνα, έχει κερδίσει μια θέση στις καρδιές των φίλων της ομάδας. Μετρά 135 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος, έχοντας σημειώσει 56 γκολ.

Το τελευταίο δίμηνο, όμως, έχει μείνει «άσφαιρος». Σκόραρε για τελευταία φορά στις 7 Ιανουαρίου στο ντέρμπι με την ΑΕΛ και από εκείνο το βράδυ έχει κολλήσει στα 12 γκολ. Στο τελευταίο παιχνίδι στάθηκε άτυχος, όταν η μπάλα από δικό του σουτ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Πότε η αστοχία και πότε ο αντίπαλος τερματοφύλακας τού έχουν στερήσει στα τελευταία παιχνίδια κάποιο γκολ.

Είναι σίγουρο, ωστόσο, πως θα επανέλθει δριμύτερος και ο Σωφρόνης Αυγουστή ποντάρει σε αυτόν. Πιθανό να έχει επηρεαστεί από το πρόβλημα τραυματισμού που έχει αντιμετωπίσει τελευταία, ωστόσο ό,τι και να έχει συμβεί, δεν θα αργήσει το ματς που θα δούμε τον Ελλαδίτη να σκοράρει και να πανηγυρίζει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ