aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Περιμένει πιο πολλά από τους έμπειρους

Απόλλων: Περιμένει πιο πολλά από τους έμπειρους

Όχι μόνο ο Σωφρόνης Αυγουστή, μα και όσοι είναι κοντά στον Απόλλωνα, περιμένουν πως η απόδοση κάποιων βασικών ποδοσφαιριστών θα ανέβει. Κάποιοι έχουν μείνει πίσω και δεν θυμίζουν τον παλιό καλό εαυτό τους. Με τον ΑΠΟΕΛ, είχαν μέτρια εμφάνιση οι Σατσέτι, Μπρου, Περέιρα και Πέδρο. Το ίδιο και οι τρεις επιθετικοί (Σαρδινέρο, Ζελάγια και Σκέμπρι). Ακόμη και ο Παπουλής, ο οποίος μπήκε αλλαγή δεν βοήθησε.

Τις απαντήσεις και τις εξηγήσεις για τις μέτριες εμφανίσεις τις γνωρίζουν όλοι και εστιάζονται σε δυο λέξεις, την καταπόνηση και τους τραυματισμούς. Αλλά εδώ που έφτασαν οι κυανόλευκοι θα πρέπει να σφίξουν τα δόντια. Η ομάδα εισέρχεται στην τελική ευθεία και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να ανασυνταχθούν, να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να κτυπήσουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο Απόλλων διαθέτει την πιο έμπειρη ομάδα του πρωταθλήματος και οι ποδοσφαιριστές του καλούνται να πάρουν τα πάνω τους και να μην επιτρέψουν άλλα αρνητικά σχόλια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ