aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Πατάει... γκάζι για τον Κάιλ Λάφερτι

Απόλλων: Πατάει… γκάζι για τον Κάιλ Λάφερτι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O χρόνος πιέζει και στον Απόλλωνα τρέχουν για να είναι έτοιμοι στην ώρα τους. Πολύ πιθανό εντός του Σαββατοκυρίακου να έχουμε τις επίσημες ανακοινώσεις για τους Μολ, Αγκίρε και Μπεσάτ, ενώ εντείνονται οι επαφές τον Βορειοϊρλανδό Λάφερτι.  Η διοίκηση επιθυμεί να έχει έτοιμο το ρόστερ στην έναρξη της προετοιμασίας, έτσι ώστε η τεχνική ηγεσία να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα τις προπονήσεις. Οι υποχρεώσεις και φέτος θα έλθουν νωρίς και η τεχνική ηγεσία επιθυμεί να ετοιμάσει έγκαιρα τα πλάνα του.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Επιστροφή Πίττα, Καρώ και Σπόλιαριτς με νέο συμβόλαιο!

Το πιο μεγάλο όνομα, από αυτούς που θέλουν να αποκτήσουν οι κυανόλευκοι, είναι ο 31χρονος Κάιλ Λάφερτι, ο οποίος και πέρσι τέτοια περίοδο ήταν κοντά στο να αποκτηθεί από τον Απόλλωνα, όμως επέκτεινε για άλλο ένα χρόνο τη συνεργασία του με την Χαρτς. Είναι έμπειρος, έχει επαφή με τα δίχτυα και αν πει το ναι αυτή τη φορά θα είναι μεγάλη επιτυχία για τον Απόλλωνα. Η ομάδα της Λεμεσού έχει ανάγκη από έναν επιθετικό ολκής, που θα γεμίζει με την παρουσία του την αντίπαλη περιοχή.

Το θέμα με την επιθετική γραμμή απασχολεί τον Σωφρόνη Αυγουστή, που επιθυμεί να δει ξανά την ομάδα του να βγάζει φωτιές και να έχει την ίδια σπιρτάδα, όπως ήταν μέσα στο 2018. Γιατί, από τον Ιανουάριο και μετά η ομάδα της Λεμεσού έπασχε επιθετικά. Ο Ζελάγια ήταν η μοναδική αξιόπιστη επιλογή για τον Απόλλωνα και η προσπάθεια είναι να ενισχυθεί στην κορυφή με έμπειρο και ικανό ποδοσφαιριστή. Από εκεί και πέρα οι προσθήκες που θα γίνουν θα φθάσουν στο σύνολο των δέκα. Οι κυανόλευκοι πλήρωσαν τις κακές επιλογές του περασμένου καλοκαιριού και πιο έμπειροι και σοφοί θα προχωρήσουν στις πιο σωστές κινήσεις για να αποκτήσουν ποιοτικό και αριθμητικό πλεονέκτημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ