aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Πάρθηκε η απόφαση για το μέλλον του Ντένιτς

Απόλλων: Πάρθηκε η απόφαση για το μέλλον του Ντένιτς

Ο Ντένιτς μετακινήθηκε στον Απόλλωνα υπό μορφή δανεισμό από την Ρόζενμπoργκ τον Ιανουάριο του 2020 και μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος πρόλαβε να μετρήσει επτά συμμετοχές στο πρωτάθλημα και τέσσερις στο κύπελλο. Ο Σέρβος μέσος μπορεί να μην αποτελεί μετεγγραφή… αεροδρομίου όμως κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, ενώ υπενθυμίζουμε πως ο δανεισμός του ισχύει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020.

Με το… καλημέρα της σεζόν, αγωνίστηκε κόντρα στην Σαμπουρτάλο, όπως επίσης και απέναντι σε Δόξα και Ερμή, καταγράφοντας μάλιστα δύο 90λεπτα στο εγχώριο πρωτάθλημα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που προκύπτουν, ο Απόλλωνας θα ενεργοποιήσει το δικαίωμα απόκτησής του με ελευθέρα μετεγγραφή, καθώς αυτό προνοούσε η συμφωνία των κυανόλευκων με τους Νορβηγούς, ομάδα στην οποία ανήκει ο Ντένιτς. Αν η ομάδα της Λεμεσού έμενε ευχαριστημένη με την προσφορά του 24χρονου ποδοσφαιριστή, τότε θα μπορούσε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, ενεργοποιώντας τον σχετικό όρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ