aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Παραδοχή του λάθους και αποδοχή της λαϊκής απαίτησης

Απόλλων: Παραδοχή του λάθους και αποδοχή της λαϊκής απαίτησης

«Ο Απόλλωνας Λεμεσού δεν σε αποχαιρετά σήμερα Σωφρόνη Αυγουστή αλλά σου λέει εις το επανιδείν. Είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον οι δρόμοι μας θα ενωθούν ξανά», έγραφε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Απόλλωνα με την οποία ενημέρωνε για το «διαζύγιο» με τον Σωφρόνη Αυγουστή στις 30 Αυγούστου. Ο Κύπριος τεχνικός σε δηλώσεις του λίγες μέρες αργότερα δεν έκρυψε την πικρία του, αλλά δεν έριξε λάδι στη φωτιά, αφήνοντας ανοικτή την πόρτα της επιστροφής.

Ούτε η διοίκηση του Απόλλωνα, ούτε ο Σωφρόνης Αυγουστή φαντάζονταν ότι κάτι τέτοιο θα γίνει μετά από 35 ημέρες. Η διοίκηση Νίκου Κίρζη παίρνοντας την απόφαση να διώξει τον Ιβάν Βουκομάνοβιτς και να δώσει ξανά τα «κλειδιά» στον Σωφρόνη Αυγουστή παραδέχεται το λάθος της και κάνει πράξη την λαϊκή απαίτηση του κόσμου της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Οριστικό, επιστρέφει ο Σωφρόνης Αυγουστή!

Οι φίλοι του Απόλλωνα από την ώρα που έμαθαν για την απόλυση του Σωφρόνη Αυγουστή έχασαν την «φλόγα» από τα μάτια της. Ο Απόλλων έχασε τον άνθρωπο που του έκανε ισχυρό. Παρά τα λάθη του και τις αδυναμίες του ο Σωφρόνης Αυγουστή αντιπροσώπευε τον κόσμο του Απόλλωνα. Οποιαδήποτε επιλογή άλλου προπονητή θα εμπεριείχε ρίσκο. Και οι γαλάζιοι της Λεμεσού δεν… σήκωναν δεύτερη αποτυχημένη επιλογή.

Διαβάστε επίσης: Ιστορική απόφαση Κίρζη, στο Κολόσσι μετά από 35 μέρες ο Αυγουστή!  

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ