aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Παράδειγμα προς μίμηση, κερδίζει νέο συμβόλαιο

Απόλλων: Παράδειγμα προς μίμηση, κερδίζει νέο συμβόλαιο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Ζοάο Πέδρο δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Το συμβόλαιό του λήγει τον ερχόμενο Μάιο και με την απόδοσή του θα εξασφαλίσει την επέκταση της συνεργασίας του. Ο Σωφρόνης Αυγουστή έσταζε μέλι για τον Πορτογάλο.

«Λήγει το συμβόλαιο αρκετών παικτών που είναι καιρό στην ομάδα. Ο Πέδρο δίνει το μάξιμουμ για παράδειγμα, δεν του αρέσει να χάνει. Είναι τιμή μας που έχουμε αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Δεν παίζει ρόλο η ηλικία, όλοι θέλουν τίτλους. Έχουν προσφέρει στην ομάδα και συνεχίζουν να μας βοηθούν», ανέφερε ο τεχνικός του Απόλλωνα. Ο Πέδρο είναι ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες ασίστ στο ρόστερ του Απόλλωνα και τα περισσότερα γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή.

Όσον αφορά τα μετεγγραφικά, μετά τo παιχνίδι με την Πάφος FC θα προκύψουν εξελίξεις. Σύμφωνα με τον προπονητή, θα γίνει σίγουρα κίνηση για την απόκτηση επιθετικού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι δεδομένη και η πρόθεση ενίσχυσης με επιτελικό μέσου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ