aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Πάλι πέταξε βαθμούς…

Απόλλων: Πάλι πέταξε βαθμούς…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Λίγο οι απουσίες και λίγο η χαλάρωση έφεραν το 1-1 με την Ανόρθωση. Χάθηκαν δύο βαθμοί με τους οποίους οι κυανόλευκοι της Λεμεσού θα ήταν τώρα πάνω από την ΑΕΚ. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, καθώς και σε άλλα παιχνίδια της σεζόν που διανύσαμε, ο Απόλλων, πέταξε βαθμούς. Και είναι ένας από τους λόγους, που δεν κατάφερε να φθάσει στην πρώτη θέση.

Έτσι, ο Απόλλωνας θα κυνηγήσει το διπλό στο τελευταίο του παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, για να προσπεράσει την ΑΕΚ και να τερματίσει στην δεύτερη θέση, όμως πιο πολύ το μυαλό είναι πλέον στον τελικό του κυπέλλου. Το να αναλυθεί το προχθεσινό παιχνίδι, είναι άνευ ουσίας, αφού οι ποδοσφαιριστές πρόσεχαν και τα πόδια τους, λόγω της τραχύτητας του παιχνιδιού.

Υπήρχαν απουσίες, κάποιοι θα είναι απόντες από τον τελικό και δεν ήθελαν στη λίστα να προστεθούν και άλλοι. Εννέα μόλις μέρες χωρίζουν την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, από το ραντεβού της 24ης του Μάη και την συγκεκριμένη μέρα έχει ραντεβού με την ιστορία. Ο τίτλος του πρωταθλητή χάθηκε, αλλά μένει αυτός του κυπέλλου και στον Απόλλωνα θέλουν όσο τίποτε άλλο να το κατακτήσουν και να ολοκληρώσουν την σεζόν με τον καλύτερο τρόπο.

Το ματς που θα προηγηθεί του τελικού, πάλι με τον ΑΠΟΕΛ, έχει τις ιδιαιτερότητες του, όμως το πιο πιθανό, είναι πως ο τεχνικός του Απόλλωνα δεν θα ξεκινήσει με αυτούς που υπολογίζει να παρατάξει στον τελικό. Ο τεχνικός του Απόλλωνα, περιμένει τα καλά νέα γα τους Κυριάκου, Βασιλείου και Στυλιανού. Ειδικότερα ο πρώτος θεωρείται απαραίτητος.

Προχθές δίπλα από τον Σατσέτι αγωνίστηκε ο Σεμέδο, οποίος είχε καλή απόδοση, η οποία μάλιστα συνδυάστηκε με το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Απόλλωνα. Αν ο Χάμπος Κυριάκου, δεν προλάβει τον τελικό, ο Σεμέδο προβάλλει σαν ο αντικαταστάτης του. Από την άλλη υπάρχει θέμα και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Με την Ανόρθωση χρησιμοποιήθηκε ο Σέρζιο, ο οποίος ωστόσο συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει, γι αυτό και αναζητείται λύση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ