aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Παίζονται πολλά σ’ ένα «καυτό» οκταήμερο…

Απόλλων: Παίζονται πολλά σ’ ένα «καυτό» οκταήμερο…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ποτέ δεν ήταν εύκολος ο δρόμος για τον Απόλλωνα στο πρωτάθλημα, πόσω μάλλον τώρα που καλείται να δώσει και τους δύο σημαντικούς αγώνες με την Ανόρθωση για την ημιτελική φάση του κυπέλλου. Η ομάδα της Αμμοχώστου είναι η αντίπαλος που προέκυψε κατά τη χθεσινή κλήρωση.

Το πρόγραμμα είναι ακόμη πιο βαρύ. Λίγο ή πολύ ήταν αναμενόμενο. Την Κυριακή, οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα, μεσοβδόμαδα θα φιλοξενήσουν την Ανόρθωση στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για το κύπελλο και την επόμενη Κυριακή θα ταξιδέψουν στη Λάρνακα, για να αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ.

Απ’ εκεί και πέρα, λόγω του βεβαρημένου προγράμματος ο Σωφρόνης Αυγουστή καλείται να κάνει την καλύτερη δυνατή διαχείριση του έμψυχου δυναμικού, για να βγάλει η ομάδα του το καλύτερό της πρόσωπο στα τρία παιχνίδια που ακολουθούν και να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Απόλλων διεκδικεί και τους δύο τίτλους, πρωταθλήματος και κυπέλλου και προσδοκεί πως θα φθάσει μέχρι το τέλος και θα κατακτήσει τον ένα ή και τους δύο. Για την ώρα η προσοχή είναι στο ματς της Κυριακής, καθώς είναι υποχρεωμένοι να κοιτάζουν ένα προς ένα τα παιχνίδια και δεν βλέπουν πιο μακριά από το επόμενο.

Πρόκειται για κομβικής σημασίας ντέρμπι με την ΑΕΛ, με τον Κύπριο τεχνικό να στερείται σε ακόμη ένα παιχνίδι τις υπηρεσίες των Ρομπέρζ, Μπεντόγια και Γκιέ Γκιέ, ενώ θα απουσιάσει λόγω καρτών ο Πίεχ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ