aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Παίρνει το όπλο του ο Γκακμπέ, επιστρέφει ο Βασιλείου

Απόλλων: Παίρνει το όπλο του ο Γκακμπέ, επιστρέφει ο Βασιλείου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Σερζ Γκακπέ δεν ήταν πανέτοιμος στο ματς με την Ομόνοια και είδε τον αγώνα από τον πάγκο. Τις τελευταίες μέρες προπονήθηκε κανονικά και δεν αποκλείεται αύριο να πάρει φανέλα βασικού. Ο Γάλλος επιθετικός στάθηκε άτυχος καθώς βρισκόταν σε συνεχή άνοδο το τελευταίο διάστημα και βοηθούσε την ομάδα. Απελευθερωμένος από προβλήματα, ο Γκακπέ μπορεί να προσφέρει πολλά στη συνέχεια. 

Όσον αφορά στον Γιώργος Βασιλείου, επιστρέφει στο αρχικό σχήμα. Οι υποχρεωτικές απουσίες των Σάλαϊ και Αγκίρε (λόγω καρτών), δημιουργούν νέα δεδομένα στην άμυνα, οπότε ο έμπειρος ακραίος αμυντικός φαντάζει ιδανική επιλογή. Εάν ο Χάμπος Κυριάκου νιώθει καλά, θα πάρει θέση και αυτός στην ενδεκάδα.

Ταλαιπωρήθηκε αρκετά το τελευταίο διάστημα, όμως βελτιώθηκε η κατάστασή του και πλησιάζει η μέρα της επιστροφής του στην ενεργό δράση. Τα ίδια περίπου ισχύουν και για τον Έκτορ Γιούστε. Τώρα που το πρωτάθλημα μπαίνει σε μία άκρως σημαντική φάση, ο δυναμικός στόπερ κρίνεται ακόμη πιο σημαντικός για το πλάνο του προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ