aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Παιχνίδι που θα «μιλήσει» η αλήθεια

Απόλλων: Παιχνίδι που θα «μιλήσει» η αλήθεια

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά τη σημερινή προπόνηση θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις ο Σωφρόνης Αυγουστή. Ο τεχνικός του Απόλλωνα, έχει έτοιμους όλους τους ποδοσφαιριστές του, κάτι που είναι θετικό, καθώς μπορεί να ξεκινήσει με όποιους κρίνει ικανούς να ανταποκριθούν αύριο, ενώ θα έχει έτοιμες επιλογές στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης: Η πρόβλεψη του Φιλίππου για το ΑΠΟΕΛ-Απόλλων

Είναι το ματς που θα «μιλήσει» η αλήθεια, με τους κυανόλευκους να παίζουν για δύο αποτελέσματα. Οι κυανόλευκοι μόνο με ήττα θα χάσουν το πλεονέκτημα της κορυφής, όμως δεν έχουν δείξει μέχρι τώρα κανένα σημάδι για να κατέβουν από την πρώτη θέση. Ή τώρα ή ποτέ λένε στον Απόλλωνα και όποιοι και αν αγωνιστούν θα καταθέσουν πάθος για να φύγουν νικητές από το ΓΣΠ ή στη χειρότερη περίπτωση να μη χάσουν. Η δύναμη της ποιότητας, μαζί με την ικανότητα και την αυτοπεποίθηση αποτελούν τα δυνατά όπλα των κυανόλευκων, σε ένα παιχνίδι, που για τους περισσότερους θα κρίνει τον πρωταθλητή.

Διαβάστε επίσης: Έτσι βλέπει ο Οκκαρίδης το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Απόλλων

Η σεζόν ήταν εξαιρετική και με μικρές αναποδιές και λίγες απώλειες, οι οποίες θα διαγραφούν, αν αύριο κερδίσουν τον ΑΠΟΕΛ. Ο τεχνικός του Απόλλωνα κατάφερε πολλά, όσα δεν κατάφεραν οι προκάτοχοί του. Ένωσε την ομάδα, την έκανε δυνατή και της πρόσθεσε το δικό του πάθος, αυτό που παρουσίαζε όταν ήταν ποδοσφαιριστής. Δεν υπάρχουν πολλοί στο είδος του και ο Αυγουστή κέρδισε τον θαυμασμό όλων. Αυτό που μένει είναι να ολοκληρώσει τη χρονιά με τίτλους και ειδικά με αυτόν του πρωταθλητή.  Έκανε την ομάδα να τρέχει, «να πυροβολεί», αλλά και να αμύνεται σωστά. Υπολογίζει σε όλους, όμως με έντεκα είναι υποχρεωμένος να ξεκινήσει. Μόνο και μόνο, όμως το γεγονός ότι έχει έτοιμους  όλους τους ποδοσφαιριστές του λέει πολλά.

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνου: «Τότε κινδυνεύεις να γκρεμίσεις ό,τι έχτισες με κόπο»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ