aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Πάει για επιθετικό, πότε επιστρέφει ο Ρομπέρζ

Απόλλων: Πάει για επιθετικό, πότε επιστρέφει ο Ρομπέρζ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο αποκλεισμός του Άγγλου Ντάνιελ Καρ από την ομάδα (μαζί με τον Εμπιντά), δίνει την ευκαιρία στον Απόλλωνα να κοιτάξει για άλλον επιθετικό. Ο Καρ που δεν έχει βοηθήσει καθόλου, ανήκει στον κατάλογο α’, οπότε με την αποχώρησή του ο Σωφρόνης Αυγουστής έχει στα σχέδιά του να φέρει στην ομάδα έναν πιο ποιοτικό επιθετικό. Ήδη, ο τεχνικός των κυανόλευκων δεν το έκρυψε πως κινούνται για ποδοσφαιριστή που θα είναι έτοιμος για να βοηθήσει άμεσα.

Από εκεί και πέρα, ούτε λόγος για επάνοδο του Βαλεντίν Ρομπέρζ στην ενεργό δράση μέχρι το τέλος του 2019. Ο Γάλλος αμυντικός ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και αποκλείεται να προλάβει κάποιο από τα εναπομείναντα παιχνίδια στο έτος που διανύουμε. Έχει σημειώσει βελτίωση, όμως στον Απόλλωνα δεν θα ρισκάρουν τη συμμετοχή του πριν γίνει εντελώς καλά.

Μάλιστα, είναι πιθανό να μεταβεί στο εξωτερικό για άλλη μία διάγνωση και πιο έντονη-εξειδικευμένη αποκατάσταση. Αν είναι έτοιμος με τη νέα χρονιά θα θεωρηθεί σαν μια επιπλέον μετεγγραφή, αφού είναι γνωστές οι δυνατότητες του Γάλλου, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους κατά την περσινή σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ