aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ούτε βεβιασμένη κίνηση ούτε δράση υπό πίεση

Απόλλων: Ούτε βεβιασμένη κίνηση ούτε δράση υπό πίεση

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μελετούν πριν κινηθούν στον Απόλλωνα για την πρόσληψη προπονητή. Σχημάτισαν λίστα με κόουτς, ωστόσο δεν πρόκειται να λάβουν βεβιασμένη απόφαση ή να δράσουν υπό πίεση. Οι ιθύνοντες στην ομάδα της Λεμεσού παρουσιάζονται διατεθειμένοι να κάνουν υπομονή προκειμένου να καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή επιλογή. Στον κόουτς που θα κουβαλά, δηλαδή, πολύ καλές παραστάσεις, θα έχει κάνει πρωταθλητισμό και, ασφαλώς, το βιογραφικό του θα διανθίζουν κατακτήσεις τροπαίων.

Το κεφάλαιο «προπονητής», σε κάθε περίπτωση, θεωρείται εξαιρετικά σημαντικό και εννοείται πως οι κυανόλευκοι θέλουν να προχωρήσουν με αυτόν που θα πληροί τα κριτήρια που έθεσαν, περιορίζοντας το ρίσκο. Γνωρίζουν, παραλλήλως, πως δεν πρέπει να γίνουν βιαστικές κινήσεις, γι’ αυτό και, εάν χρειαστεί, θα εξαντλήσουν τα χρονικά περιθώρια. Με δεδομένο το γεγονός πως ολοκληρώνεται σιγά-σιγά η δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενδεχομένως σύντομα να προκύψουν εξελίξεις με προπονητές που βρίσκονται στα υπόψη, ίσως και στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, ο πρόεδρος του Απόλλωνα, όπως αφήνεται να διαρρεύσει, δεν πρόκειται να δράσει προς συγκεκριμένη κατεύθυνση χωρίς να είναι πρώτα απόλυτα σίγουρος ότι τα λεφτά που θα επενδυθούν θα έχουν αντίκρισμα. «Ψάχνω για τον καλύτερο», είχε πει στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, προϊδεάζοντας ουσιαστικά τους φίλους της ομάδας όσον αφορά στις προδιαγραφές του νέου αφεντικού στο προπονητικό κέντρο.

Η αλήθεια είναι πως ο Νίκος Κίρζης και οι συνεργάτες του, ξέχωρα από την αυτοκριτική που έκαναν, χάραξαν τη… γραμμή που θα ακολουθήσουν ενόψει της νέας σεζόν. Εάν χρειαστεί, θα κάνουν την οικονομική υπέρβαση ώστε να διανθίσουν το ρόστερ με ποδοσφαιριστές που θα ξεχωρίσουν. Υπάρχει ένας ικανός κορμός και σε αυτόν, κατόπιν υποδείξεων και του νέου προπονητή, θα προστεθούν τα υπόλοιπα κομμάτια του παζλ.

Όπως προαναφέραμε, επί της παρούσης δεν λούζει κρύος ιδρώτας κανένα στον Απόλλωνα. Θα εκμεταλλευτούν και την επόμενη εβδομάδα ώστε να καταλήξουν στον άνθρωπο που θα ηγηθεί στο Κολόσσι, δρομολογώντας ακολούθως τις επόμενες κινήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ