aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ούτε σκέψη για απώλεια

Απόλλων: Ούτε σκέψη για απώλεια

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Κάθε παιχνίδι έχει τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες του. Στον Απόλλωνα, λοιπόν, λένε ότι σε καμία περίπτωση δεν παρασύρονται από τις πολλές απουσίες που αντιμετωπίζει ο Εθνικός Άχνας και πολύ περισσότερο, δεν επαναπαύονται, θεωρώντας ότι θα έχουν εύκολο έργο το απόγευμα του Σαββάτου στο Τσίρειο (18:00). Προφανώς και γνωρίζουν πως είναι το φαβορί απέναντι στον αποδεκατισμένο Εθνικό, ωστόσο περνούν το μήνυμα ότι καμία νίκη δεν θα έλθει εάν πρώτα δεν καταβληθεί η μέγιστη δυνατή προσπάθεια.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, ενημερώθηκε και χθες για την κατάσταση των παικτών που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο, ξεκαθαρίζοντας εν πολλοίς κατά πόσον θα είναι διαθέσιμοι. Ο Μπακαλί Νταμπό μένει εκτός πλάνου και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα είναι πανέτοιμος με την επανέναρξη των υποχρεώσεων (μεσολαβεί διακοπή λόγω εθνικών ομάδων). Το ίδιο σκηνικό ισχύει και με τους Εκτορ Γιούστε, Ζοάο Πέδρο. Μπορεί να αισθάνονται πολύ καλύτερα, αλλά δεν θα παίξουν το Σάββατο. Στον Απόλλωνα κρίνουν ότι δεν πρέπει να ρισκάρουν με τη συμμετοχή τους ώστε να τους έχουν πανέτοιμος για τη συνέχεια των υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα.

Στη διάθεση του Κύπριου προπονητή θα είναι ο Χάμπος Κυριάκου, ο οποίος γυμνάζεται σε φουλ ρυθμό και περιμένει την ευκαιρία προκειμένου να αρχίσει να παίρνει για τα… καλά μπρος. Επίσης, ο Σερζ Γκακπέ καλύπτει το «χαμένο έδαφος», όπως και ο Ντάνιελ Λάρσον. Ο Σουηδός είναι ένα πιο μπροστά σε σχέση με τον Γάλλο επιθετικό, οπότε αναμένεται ότι θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια.

Ανεξαρτήτως των επιλογών για το επικείμενο παιχνίδι, στον Απόλλωνα δεν σκέφτονται τίποτα άλλο, εκτός από την επιστροφή σε νικηφόρα τροχιά, μετά τη «σφαλιάρα» από τη Λεχ Πόζναν. Θέλουν να αντιδράσουν δυναμικά, αποδεικνύοντας ότι ο αποκλεισμός από του Γιουρόπα Λιγκ θα αποτελέσει παρένθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ