aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ούτε σκέφτεται τρίτη σερί γκέλα

Απόλλων: Ούτε σκέφτεται τρίτη σερί γκέλα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η επιστροφή στις νίκες μετά από δύο παιχνίδια, με τη Δόξα, με την οποία εξήλθε ισόπαλος 1-1 και με την Ανόρθωση, από την οποία έχασε με 2-1, είναι κάτι που είναι βαθιά σφηνωμένο στο μυαλό των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα. Πριν χαθεί και άλλο έδαφος, οι κυανόλευκοι καλούνται να σπάσουν το αήττητο της ΑΕΛ και να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Αλάνθαστη τακτική σε άμυνα και επίθεση ζητά

Στην Ευρώπη πήγαν περίφημα και η λάμψη της ομάδας του Σωφρόνη Αυγουστή έκανε αίσθηση. Κυνήγησε ό,τι μπορούσε καλύτερο, όμως μετά την ήττα από την Άιντραχτ στο ΓΣΠ, αυτό που έχει μείνει είναι η προσήλωση στον στόχο της κατάκτησης του τίτλου. Υπάρχει μια διαφορά από την πρώτη θέση, στην οποία βρίσκεται η αιώνια αντίπαλος του Απόλλωνα και ασφαλώς η πρόθεσή τους είναι να τη μειώσουν και να συνεχίσουν πιο δυναμικά και αποφασιστικά στο πρωτάθλημα. Ο Απόλλων ανέδειξε το τελευταίο διάστημα μια κόπωση, γι’ αυτό και κάποιοι ποδοσφαιριστές πήραν χρόνο ξεκούρασης στο ματς της περασμένης Πέμπτης με τους Γερμανούς.

Διαβάστε επίσης: «Ντου» στο Κολόσσι για το ντέρμπι με την ΑΕΛ

Λόγω των γνωστών προβλημάτων τους, δεν υπολογίζονται οι Γιούστε, Καραγιόλ, ενώ είναι καλύτερα ο Μπρου με τον Σουμά και ίσως να βρίσκονται στην αποστολή, αλλά δεν θα βρίσκονται στους πρώτους έντεκα. Ο Σωφρόνης έχει έτοιμη την ενδεκάδα με την οποία θα προσπαθήσει να επιβληθεί της ΑΕΛ. Ο Βάλε θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Πεδρο, τον Ρομπέρζ, τον Χ. Κυριάκου και τον Βασιλείου να αποτελούν την τετράδα στην άμυνα. Ο Σατσέτι με τον Μάρκοβιτς θα είναι οι δύο κεντρικοί μέσοι, με τον Περέιρα να κινείται πιο μπροστά. Δεξιά θα είναι ο Παπουλής, στην άλλη πλευρά ο Ζελάγια και στην κορυφή της επίθεσης ο Μαγκλίτσα. Οι τέσσερις τελευταίοι θα αλλάζουν θέση και είναι σίγουρο πως αυτό θα το δούμε με τους Ζελάγια και Μαγκλίτσα, όπως και τους Περέιρα – Παπουλή να έχουν περισσότερο ρόλο στην οργάνωση των επιθέσεων της ομάδας τους.

Διαβάστε επίσης: O Aπόλλωνας φιλοξένησε τους προέδρους

Η συγκέντρωση, όπως και η αποφυγή λαθών που θα εκμεταλλευθεί ο αντίπαλος θα μετρήσουν στο ντέρμπι και ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντάς τους πως θα πρέπει να βγαίνουν νικητές σε όλες τις προσωπικές μονομαχίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ