aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ούτε λόγος για απώλεια βαθμών

Απόλλων: Ούτε λόγος για απώλεια βαθμών

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Και τώρα η Δόξα! Ο Απόλλων θα την υποδεχτεί αύριο και στις τάξεις του δεν επιτρέπεται λόγος για ενδεχόμενη απώλεια βαθμών και συνεπώς, ούτε για υποτίμηση της ουραγού του πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές του δεν έφτασαν σε υψηλά στάνταρ απόδοσης κατά τα προηγούμενα παιχνίδια, είχαν όμως και μια δόση ατυχίας και ελπίζουν ότι θα τους αφήσει στη συνέχεια. Οι κυανόλευκοι θέλουν να παρουσιαστούν συνεπείς και ψυχωμένοι.

Ο Μολ, ο οποίος χάρισε πολλούς βαθμούς στην ομάδα του, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Πολύ δύσκολα θα προλάβει κάποιο παιχνίδι, συνεπώς το βάρος και τις ευθύνες κάτω από τα δοκάρια θα το σηκώσει ο νεαρός Δημητρίου. Από εκεί και πέρα, για ακόμη δύο εβδομάδες δεν υπολογίζονται οι Μάρκοβιτς και Γκακπέ. Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα στηριχθεί στους ποδοσφαιριστές, που είχε διαθέσιμους στις προηγούμενες αγωνιστικές. Η αλήθεια, είναι πως περιμένει περισσότερα από όλους. Ο Μπένσοπ, για παράδειγμα, σκόραρε προχθές και όλοι ελπίζουν πως θα έχει καλύτερη απόδοση στη συνέχεια. Αναμένει, ακόμη, πως θα ανεβάσουν την απόδοσή τους οι Ματέι και Ντένιτς.

Στην ενδεκάδα αναμένεται πως θα επιστρέψει στο αυριανό παιχνίδι ο Σάλαϊ, ο οποίος λόγω καρτών δεν αγωνίστηκε προχθές κόντρα στον Εθνικό για το κύπελλο. Οι επιλογές για το αυριανό σχήμα είναι υπόθεση του προπονητή, ο οποίος θα πάρει τις αποφάσεις του, μετά την τελευταία σημερινή προπόνηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ