aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ώρα αποδείξεων

Απόλλων: Ώρα αποδείξεων

TOY ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζει ο Απόλλων, αφού και πάλι, εκεί που έκτισε μια (μικρή) διαφορά την απώλεσε στον αγώνα με την Καρμιώτισσα και πλέον έχει μπροστά του δυο ντέρμπι. Το πρώτο είναι σήμερα με την ΑΕΚ στο Τσίρειο, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί το λεμεσιανό κόντρα στην ΑΕΛ. Αυτό που προέχει, βέβαια, είναι η σημερινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, αφού για πρώτη φορά οι παίκτες του Απόλλωνα θα τεθούν αντιμέτωποι με τον τέως προπονητή τους, τον Σωφρόνη Αυγουστή. Ένα παιχνίδι διαφορετικό, ένα παιχνίδι που έχει πολλές ιδιαιτερότητες και βαθμολογικές δυσκολίες μετά από την μπανανόφλουδα που πάτησε στον αγώνα με την Καρμιώτισσα. Η αστοχία, η επιπολαιότητα αλλά και η φλυαρία πληρώθηκαν ακριβά και πλέον στο Κολόσσι καλούνται να αποδείξουν πως έμαθαν από το πάθημα στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Ο σημερινός αγώνας είναι κομβικός, αφού μπορεί Απόλλων και ΑΕΚ να παίξουν ακόμα δυο φορές μεταξύ τους, αλλά σίγουρα για τους κυανόλευκους είναι άκρως σημαντικό να μπουν με τη μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή στους αγώνες των πλέι οφ. Ο Χάμπος Κυριάκου θα απουσιάζει από τη σημερινή αναμέτρηση και τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Σάσα Μάρκοβιτς που ήταν εκτός αποστολής στον αγώνα της Πάφου. Ένα σημαντικό ερωτηματικό για τον Κρητικό προπονητή είναι κατά πόσο θα είναι στο αρχικό σχήμα ο Γκιόργκι Παπουνασβίλι. Στον αγώνα με την Καρμιώτισσα δεν τον είχε στην ενδεκάδα και έσπευσε να τον βάλει στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο για να διορθώσει τις ανορθογραφίες που είχε το παιχνίδι των κυανόλευκων.

Στο πιθανότερο σενάριο της ενδεκάδας κόντρα στους Λαρνακείς, Δημητρίου, Ζοάο Πέδρο, Έκτορ Γιούστε, Βαλεντίν Ρομπέρζ και Γιώργος Μαλεκκίδης θα αποτελούν την αμυντική γραμμή. Σάσα Μάρκοβιτς, Γκιόργκι Παπουνασβίλι και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα είναι εκτός απροόπτου οι παίκτες της μεσαίας γραμμής, ενώ την τριάδα στην επίθεση θα αποτελούν οι Γιάννης Γιαννιώτας, Νικολά Ντιγκινί και Γιάννης Πίττας. Ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας ενδεχομένως να επιλέξει να αγωνιστεί με τετράδα στη μεσαία γραμμή, επιλογή που θα αφήσει εκτός αρχικού πλάνου τον Γιαννιώτα και να χρησιμοποιήσει στην ενδεκάδα τον Ντένιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ