aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Οπλίστηκαν με υπομονή, περιμένουν την απόφαση Βρυωνίδη

Απόλλων: Οπλίστηκαν με υπομονή, περιμένουν την απόφαση Βρυωνίδη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τελικά, ο αθλητικός δικαστής, Αριστοτέλης Βρυωνίδης, θα ανακοινώσει σήμερα την απόφασή του για την ένσταση του Απόλλωνα κατά του κύρους του αγώνα με την Ανόρθωση, σχετικά με το δελτίο υγείας του Φράνσις Ουζόχο. Έτσι, οι κυανόλευκοι της Λεμεσού θα πρέπει να οπλιστούν με λίγη υπομονή ακόμη, ώσπου να μάθουν τι θα γίνει (το ματς είχε τελειώσει 1-0 για την ομάδα της Αμμοχώστου).

Ανεξαρτήτως της απόφασης, ο Απόλλων έχει μία μόνο αποστολή μπροστά του, να ετοιμαστεί όσο πιο κατάλληλα γίνεται για το αυριανό παιχνίδι με την Αλκή. Ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν θέλει να επηρεαστούν οι ποδοσφαιριστές από την έκταση που πήρε η πολύκροτη υπόθεση και ειδικά, σε περίπτωση που η απόφαση δεν θα είναι υπέρ του συλλόγου της Λεμεσού. Από εκεί και πέρα, έχει ιδιαίτερους λόγους να αισθάνεται ικανοποιημένος, καθώς βλέπει πως σταδιακά οι απόντες επιστρέφουν. Οι Φοπαλά, Μάρκοβιτς και Γιούστε ανεβαίνουν και, αν όχι αύριο, θα τεθούν στη διάθεση του Κύπριου προπονητή στα επόμενα παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης: Το αίτημα του Απόλλωνα που απορρίφθηκε από τον Βρυωνίδη!

Οι κυανόλευκοι έχουν κύριο στόχο να στεφθούν πρωταθλητές και βρίσκονται γερά στο «κόλπο». Το πρωτάθλημα εισέρχεται στην τελική ευθεία και οι όποιες απώλειες ίσως γίνουν η αιτία να χαθεί το τρένο. Κάτι που δεν θέλουν με τίποτε οι κυανόλευκοι, γι’ αυτό και είναι αποφασισμένοι να μπουν στους αγώνες που ακολουθούν με κάθε σοβαρότητα. Οι επιτυχίες είναι υπόθεση όλων. Και της σωστής και σοφής διαχείρισης του έμψυχου δυναμικού, αλλά και των ιδίων των ποδοσφαιριστών. Η νίκη λοιπόν εις βάρος της Αλκής είναι μονόδρομος και όσο πλησιάζουν τα πλέι οφ, χρειάζεται να είναι ακόμα προσεκτικός για να μην έχει απώλειες και αν είναι δυνατό, να μπει σε θέση οδηγού στην τελευταία δεκάδα των αγώνων.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Ουζόχο: Ο Βρυωνίδης γνωρίζει για την επιστολή του Γιάγκου

Εδώ που έχει φθάσει ο μαραθώνιος, εκτός από την ποιότητα, θα παίξουν ρόλο το πάθος και η κατάθεση όλων των ψυχικών αποθεμάτων. Παράλληλα, τώρα είναι η ώρα κάποιοι έμπειροι να πάρουν στους ώμους και στα πόδια τους την ομάδα. Ο Παπουλής, ο Μπρου, ο Σελάγια, ο Περέιρα καλούνται να ανεβάσουν στροφές. Ειδικότερα ο πρώτος, από τον οποίο έχουν λείψει τα γκολ και οι ασίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ