aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Όλα του Ενσούε δύσκολα…

Απόλλων: Όλα του Ενσούε δύσκολα…

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Μία από τις εκκρεμότητες στον Απόλλωνα είναι και ο Εμίλιο Ενσούε. Όπως γράψαμε και στο προχθεσινό μας ρεπορτάζ, ο Αφρικανός δίνει κανονικά το «παρών» του στις προπονήσεις, αλλά το μέλλον του στους κυανόλευκους είναι αβέβαιο. Δεν είναι μυστικό ότι το συμβόλαιό του είναι αρκετά μεγάλο και μάλλον δυσανάλογο για τα νέα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Είναι γνωστό, επίσης, ότι η διοίκηση της λεμεσιανής ομάδας ενοχλήθηκε από τη στάση του Ενσούε κατά τις συζητήσεις για τη μείωση απολαβών της νέας σεζόν.

Ο ίδιος ο Νίκος Κίρζης, μιλώντας στην Cablenet, είχε πει ότι η στάση του έχει προβληματίσει. «Θα προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση που να είναι καλή και για την ομάδα και για τον ποδοσφαιριστή. Ήδη έχω ανακοινώσει την απόκτηση του Φιλιώτη που παίζει στην ίδια θέση. Όποια κι αν είναι η εξέλιξη με τον Ενσούε, ο προπονητής θα έχει μια έξτρα επιλογή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των κυανόλευκων. Το θέμα θα ξανασυζητηθεί μέσα στις επόμενες μέρες σε επίπεδο διοίκησης, με τις ενδείξεις να οδηγούν τον Ενσούε προς την έξοδο.

Οι μετεγγραφές για τον Απόλλωνα δεν θα σταματήσουν στους Ντικινί και Νταμπό. Ακολουθεί όπως όλα δείχνουν η συμφωνία με τον Λάρσον, αλλά η τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα θέλει να ολοκληρώσει ακόμα μια κίνηση για ένα «10άρι» που θα κάνει τη διαφορά. Ο Σωφρόνης Αυγουστή ζήτησε από τον Νίκο Κίρζη, αν είναι δυνατό, να περιμένει για να ολοκληρωθεί αυτή η κίνηση ενίσχυσης, αφού θέλει να βρει κάτι πολύ καλό που θα κάνει και τη διαφορά. Επίσης στον Απόλλωνα θα ολοκληρώσουν ακόμα τρεις τουλάχιστον κινήσεις που θα αφορούν στον Κατάλογο Β.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα θα δώσει βάθος στη θέση του αμυντικού μέσου, του ακραίου επιθετικού αλλά και του κεντρικού αμυντικού με παίκτες νεαρούς που θα είναι και εξελίξιμοι αλλά και ταυτόχρονα θα μπορούν να πάρουν και θέση βασικού. Η παρουσία του Σελίμοβιτς δείχνει τον δρόμο για τις κινήσεις του Καταλόγου Β αφού η διοίκηση των γαλάζιων σε αυτές τις περιπτώσεις θα ψάξει παίκτες εξελίξιμους που θα έχουν και μεταπωλητική αξία. Για τον Σελίμοβιτς, δύσκολα το ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος θα τον βρει στο Κολόσσι, αφού και ο ίδιος έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν πως θέλει να αλλάξει παραστάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ