aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Όλα πιθανά με τους Ενσούε και Σελίμοβιτς

Απόλλων: Όλα πιθανά με τους Ενσούε και Σελίμοβιτς

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στον Απόλλωνα, το τελευταίο χρονικό διάστημα δόθηκε έμφαση στη σύναψη συνεργασίας με πολυθεσίτη μεσοεπιθετικό ποδοσφαιριστή. Ο Αυγουστή και οι συνεργάτες του ψάχνουν συνεχώς για τον παίκτη-κλειδί στη μεσοεπιθετική γραμμή. Και επειδή ο σχεδιασμός της ομάδας είναι προχωρημένος, δεν βιάζονται ιδιαίτερα για την επιλογή τους αφού θέλουν να είναι σίγουροι ότι αυτός που θα πάρει θέση στο ρόστερ θα είναι ικανός να κάνει τη διαφορά. Στη συνέχεια ενδέχεται να γίνει και προσθήκη επιθετικού, όμως από τη στιγμή που υπάρχουν επιλογές και η μετεγγραφική περίοδος φέτος εκπνέει μέσα Σεπτεμβρίου, είναι μια κίνηση που ίσως ολοκληρωθεί ακόμη και στις… καθυστερήσεις.

Παράλληλα, όμως, στον Απόλλωνα είναι άλλα δύο κεφάλαια που απασχολούν. Το πρώτο έχει να κάνει με τον Εμίλιο Ενσούε. Προπονείται με την ομάδα, ωστόσο οι πιθανότητες παραμονής του είναι περιορισμένες (δεν αγωνίστηκε σε κανένα από τα δύο φιλικά που έδωσε ο Απόλλωνας κόντρα σε Ανόρθωση και ΑΕΚ). Το υψηλό συμβόλαιο που διατηρεί με την ομάδα της Λεμεσού είναι αποτρεπτικό ώς ένα βαθμό για κάποιες ομάδες που έχουν επιδείξει έστω ανεπίσημο ενδιαφέρον. Η Πάφος FC φαίνεται να βλέπει «ζεστά» την περίπτωση Ενσούε, αλλά για την ώρα τίποτα ουσιαστικό.

Η δεύτερη περίπτωση έχει να κάνει με τον Σελίμοβιτς. Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο εάν προκύψει πρόταση προς τον Απόλλωνα, να παραχωρηθεί. Εξέφρασε την πρόθεση ο ποδοσφαιριστής για να αποχωρήσει από τους κυανόλευκους, όμως όσο δεν έρχεται πρόταση παραμένει κανονικά στο ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ