aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Οι στόχοι του Πετράκη και η ίδια... συνταγή

Απόλλων: Οι στόχοι του Πετράκη και η ίδια… συνταγή

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Θετικά θέλει να κλείσει τη χρονιά ο Απόλλων και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, παρά το γεγονός ότι αύριο έχει δύσκολη αποστολή στο «Στέλιος Κυριακίδης» κόντρα στην Πάφο. Ο Γιάννης Πετράκης ξέρει καλά πως η αυριανή αναμέτρηση θα είναι δύσκολη αφού ο αντίπαλος έχει βελτιωθεί πάρα πολύ το τελευταίο διάστημα και δεν είναι τυχαία η βαθμολογική άνοδος της ομάδας. Αυτό ασφαλώς δεν σημαίνει πως ο οι γαλάζιοι θα φοβηθούν τον αντίπαλο, αλλά θα πάνε στην Πάφο για να κάνουν το παιχνίδι τους έχοντας ως μοναδικό στόχο το τρίποντο.

Στο Τσίρειο κόντρα στον Ερμή ο Απόλλων απλοποίησε σε μεγάλο βαθμό τον αγώνα μετά το πρώτο γκολ που πέτυχε. Αυτός θα είναι και ο στόχος της λεμεσιανής ομάδας αύριο, να σκοράρει πρώτη και νωρίς στον αγώνα για να εκμεταλλευτεί την ποιότητα που διαθέτει σε όλες τις γραμμές και κυρίως στην επίθεση. Ο Κρητικός τεχνικός στον αγώνα με τον Ερμή είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει και παίκτες για τον αυριανό δύσκολο αγώνα, δείχνοντας υπομονή και κάνοντας άριστη διαχείριση.

Ο τεχνικός των γαλάζιων δεν θα αλλάξει σχεδόν τίποτε από την ομάδα που παρέταξε κόντρα στον Ερμή αφού οι επιλογές του θα είναι οι ίδιες εκτός και αν προκύψει κάποια δυσάρεστη εξέλιξη η οποία θα αφορά σε τραυματισμό. Γιαννιώτας, Πίττας, Σάλαϊ, έλαμψαν με την παρουσία τους στον αγώνα της Κυριακής αλλά αύριο είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και ο τεχνικός του Απόλλωνα περιμένει να έχουν ακόμη καλύτερη παρουσία για να βοηθήσουν την ομάδα να πάρει μια σημαντική νίκη.

Όσον αφορά στην ενίσχυση της ομάδας στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ήδη ο προπονητής του Απόλλωνα έκανε τις εισηγήσεις του. Πλέον, στο σύλλογο της Λεμεσού περιμένουν την ολοκλήρωση των αγωνιστικές υποχρεώσεις στο 2020, για να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τις κινήσεις ανανέωσης του έμψυχου δυναμικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ