aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Οι προηγούμενες φορές του Νταμπό

Απόλλων: Οι προηγούμενες φορές του Νταμπό

Πέρα από το βαρύ 0-5 από τη Λεχ Πόζναν, αρνητικό στοιχείο της χθεσινής βραδιάς ήταν η πρόωρη αποχώρηση του Μπαγκαλί Νταμπό με μυϊκό τραυματισμό στο 14ο λεπτό. Οι ευχές όλων στις τάξεις του συλλόγου της Λεμεσού ήταν να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν και προφανώς εισακούστηκαν.

Πάντως, στην καριέρα του δεν βίωσε πολλές ανάλογες καταστάσεις. Είναι 32 ετών και πηγαίνοντας πίσω στον χρόνο, την τελευταία δεκαετία έγινε αναγκαστική αλλαγή όλες κι όλες άλλες τρεις φορές. Μία με τη Κρετέι (2013), μία με την Καμπάλα (2018) και μία με τη Νέφτσι (2019). Τις πρώτες δύο επέστρεψε νωρίς σε δράση, ωστόσο στην τελευταία ταλαιπωρήθηκε.

Διαβάστε επίσης: Οι προηγούμενες φορές του Νταμπό

Ήταν η 11η Μαΐου όταν αποχώρησε τραυματίας στο 17’ του ματς με την Καραμπάχ, για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος του Αζερμπαϊτζάν (2018-19). Επέστρεψε στα γήπεδα τρεις μήνες μετρά, στις 8 Αυγούστου απέναντι στη Μπνέι Γεχούντα για το Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας χάσει τα τέσσερα προηγούμενα ματς εκείνης της περιόδου (2019-20).

Οι κυανόλευκοι θα τον στερηθούν για περίπου ένα 20ήμερο, όπως ανακοίνωσαν, κάτι αν επαληθευτεί θα χαροποιήσει τον Σωφρόνη Αυγουστή. Ο Κύπριος προπονητής στηρίζει πολλά στην αξία του και χρειάζεται την εκτελεστική δεινότητά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ