aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Οι πόρτες πάντα ανοικτές για τον Σωφρόνη

Απόλλων: Οι πόρτες πάντα ανοικτές για τον Σωφρόνη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, μετά το τριήμερο ρεπό που έλαβαν, επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες των Μιγκέλ Μπεντόγια και Γιώργου Ελευθερίου. Στο Κολόσσι βρέθηκε και ο Σωφρόνης Αυγουστή, ο οποίος σε κλίμα συγκίνησης αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές. Με τους περισσότερους έζησε σχεδόν τρία χρόνια, γνωρίζοντας πολλές χαρές, απογοητεύσεις και συγκινήσεις από μεγάλα παιχνίδια, ειδικά στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο Απόλλων ήταν και παραμένει το σπίτι του, όμως στο ποδόσφαιρο υπάρχουν όλες αυτές οι εναλλαγές συναισθημάτων, γι’ αυτό και η χθεσινή ημέρα επιφύλαξε πολλές συγκινήσεις.

Είναι απόλυτα λογικό πως οι πόρτες θα είναι πάντα ανοικτές για τον Κύπριο προπονητή, ο οποίος στα 42 του έχει μπροστά του αρκετό δρόμο προπονητικής καριέρας. Η αποχώρησή του στην παρούσα φάση δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για να επιστρέψει μία μέρα ξανά στον πάγκο του Απόλλωνα, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Άλλωστε τα παραδείγματα είναι πολλά και ο Απόλλων θα του έχει πάντα μια θέση κρατημένη στο άμεσο μέλλον.

Από εκεί και πέρα, οι προπονήσεις για το επόμενο δεκαήμερο θα γίνουν δίχως την παρουσία των διεθνών του Απόλλωνα. Συγκεκριμένα, δέκα ποδοσφαιριστές πήραν κλήση από τον ομοσπονδιακό προπονητή της πατρίδας τους. Σε επίπεδο Ανδρών, οι Γιώργος Βασιλείου, Ιωάννης Πίττας, Φώτης Παπουλής και Χαράλαμπος Κυριάκου στην Κύπρο, ο Βαχίντ Σελίμοβιτς στο Λουξεμβούργο, ο Εμίλιο Ενσούε στην Ισημερινή Γουινέα και ο Νταν Καρ στο Τρινιντάντ και Τομπάγκ. Σε επίπεδο Ελπίδων, ο Δημήτρης Δημητρίου στην Κύπρο, ο Αττίλα Σάλαϊ στην Ουγγαρία και ο Σάμου Βολοτίνεν στη Φινλανδία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ